Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

yakın zamanda ybr satmış biri olarak bu motoru bilenler alır
bilmeyenler gider cbf alır piyasası biraz yavaştır oda honda daha çok bilinir bi marka olduğundan yamaha her zaman gerisinde kalır
ama şöyle de bir gerçek var yamaha kadar sağlam değil.

kör atın kör alıcısı olurmuş o misal her malın bir alıcısı vardır.yeterki pazarlama taktiğini iyi bilelim

F54

pazarlıktan ziyade doğru zamanda doğru fiyat kimse yanlış anlamasın ama 2 yaşında ybr ye 4000 tl vermezler
ederi 3700 civarı

pazarlıktan ziyade doğru zamanda doğru fiyat kimse yanlış anlamasın ama 2 yaşında ybr ye 4000 tl vermezler
ederi 3700 civarı

bu yüzden değilmidir satılmayan motorlar.ticarette bir kural vardır.esnaf olsun bireysel olsun.alırken kazanırsın satarken en fazla aldığım fiyata satarım dersin piyasa altına

F54

aynen öyle ama sıfır alınca işler değişik oluyor aldığın fiyata satman için en az 5 yıl binmen gerekli yoksa %20 %30 gibi terse gider marka ne olursa olsun..

2011 model 17.000 km de ybr me 3350 lira fiyat koydum. Sadece 1 kişi sordu. Onun dışında kimse aramadı bile.

ederi 3700 civarı

satılmassa binmeye devam ederim ama birde şöyle birşey var karşı taraf illa pazarlık yapmak isticek, 2.700 km de ki motoru 3500 e satayım ki ama şimde 4000 den aşşa düşmem ama alacağım motor için ne kadar eksiğim varsa o fiyata veririm çünkü bu motoru 2500 e aldım geri kalanını başkası karşıladı yanında 30 litrelik kappa çantada var onu yazmayı unutmuşum

2.700 km de ki motoru 3500 e satayım ki ama şimde 4000 den aşşa düşmem ama alacağım motor için ne kadar eksiğim varsa o fiyata veririm çünkü bu motoru 2500 e aldım geri kalanını başkası karşıladı

Şu kısım biraz karışık mı olmuş? Yoksa ben mi anlayamadım? :)

Soğuk günlerde esd'nizi çalıştıramıyor musunuz ?
Çalıştırmaya çalışırken akünüzü mü bitiriyorsunuz ?
Akünüzü bitirirken sinirlerinizi mi zıpatıyorsunuz ? :p
Evet çözüm motoru bi şekilde sıcak tutmak .Benim motor 1 ay gibi yattı hava soğuk olunca da çalıştıramadım ,sıcak suyla biraz motoru sıvazlayınca çalıştı ama uğraştırdı hergele :)

arkadaşlar günaydın nasılsınız.15 gündür çalışmayan motorumu dün uykudan uyandırdım maşallah jikleyi çekip marşa dokunmayla çalışması bir oldu.havanın öğle saati ve biraz güneşli gibi gözükmesinide fırsat bilip 5dk dolaştım.fakat felaket soğuk hemen döndüm geriye çektim yerine ,napayım şimdi derken 2hafta önce aldığım koruma demiri ve yan çanta demirlerini montaj yaptım.(can sıkıntısı ne şimdi işime yarayacaksa)fotoları müsait olunca atarım.

montaj başlamadan önce
vjyzh.jpg

koruma demiri ve çanta demiri montaj için hazır
vjz1f.jpg

sezon için hazırlık dursun kenarda
vjz2t.jpg

örtüsü açıldı (durduğu yer balkon altı
vjz3w.jpg

koruma demiri montaj tamam
vjz59.jpg

sıra çanta demirinde
vjz60.jpg

vjz76.jpg

vjz84.jpg

vjz90.jpg

vjzb8.jpg

vjzbt.jpg

buda oğlumun en sevdiklerinden
vjzd3.jpg

vjzg8.jpg

kısa bir günün sonu inşallah uzun yaz günlerinde beraber olmak dilegiyle....

yan çanta takılı fotolarıda görmek isteriz
daha topcase ve yan çanta almadım fakat arka çanta için kappa k35 yan çanta içinse tex su geçirmez gerektiğinde genişleyebilen çantalardan takacağım.bu arada arkadaşlar elinde 2.el çantası olan varsa temiz değerlendiririm.(özel mesaj)atabilirsiniz.

Soğuk günlerde esd'nizi çalıştıramıyor musunuz ?
Çalıştırmaya çalışırken akünüzü mü bitiriyorsunuz ?
Akünüzü bitirirken sinirlerinizi mi zıpatıyorsunuz ? :p
Evet çözüm motoru bi şekilde sıcak tutmak .Benim motor 1 ay gibi yattı hava soğuk olunca da çalıştıramadım ,sıcak suyla biraz motoru sıvazlayınca çalıştı ama uğraştırdı hergele :)

Ben hiç uğraşmıyorum. İlk basmada mutlaka çalışıyor. Hatta 2 gün öncesine kadar jikle bile kullanmıyordum.

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:33 ----------

daha topcase ve yan çanta almadım fakat arka çanta için kappa k35 yan çanta içinse tex su geçirmez gerektiğinde genişleyebilen çantalardan takacağım.bu arada arkadaşlar elinde 2.el çantası olan varsa temiz değerlendiririm.(özel mesaj)atabilirsiniz.

Tex'in hangi çantasıymış yav? Benim ybr; senin ybr'ye gösterdiğin temizliği görse, beni her gün yolda bırakır. :mrgreen:

Ben hiç uğraşmıyorum. İlk basmada mutlaka çalışıyor. Hatta 2 gün öncesine kadar jikle bile kullanmıyordum.

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:33 ----------

Tex'in hangi çantasıymış yav? Benim ybr; senin ybr'ye gösterdiğin temizliği görse, beni her gün yolda bırakır. :mrgreen:

yav tex deniyo iştee şu kumaş tekstil olanlardan şu an araştırmadayım sezona kadar uygun olursa alırım,sen yinede arada bir ilgi göster motora fazla üzme gönlünü al

merhaba beyler.
ben sıfır ybr sparişi verdim 2013 model. bu hafta içerisinde gelecek.
bana önerileriniz var mı? özellikle motoru açma konusunda?
şimdiden teşekkürler.

merhaba beyler.
ben sıfır ybr sparişi verdim 2013 model. bu hafta içerisinde gelecek.
bana önerileriniz var mı? özellikle motoru açma konusunda?
şimdiden teşekkürler.

Hayırlı olsun. Yapman gereken herşey, kitapçıkta yazıyor. Kimseye bakma, kitapçığı oku ve uygula.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar