pazarlıktan ziyade doğru zamanda doğru fiyat kimse yanlış anlamasın ama 2 yaşında ybr ye 4000 tl vermezler
ederi 3700 civarı
pazarlıktan ziyade doğru zamanda doğru fiyat kimse yanlış anlamasın ama 2 yaşında ybr ye 4000 tl vermezler
ederi 3700 civarı
2.700 km de ki motoru 3500 e satayım ki ama şimde 4000 den aşşa düşmem ama alacağım motor için ne kadar eksiğim varsa o fiyata veririm çünkü bu motoru 2500 e aldım geri kalanını başkası karşıladı
Şu kısım biraz karışık mı olmuş? Yoksa ben mi anlayamadım?![]()
2011 model 17.000 km de ybr me 3350 lira fiyat koydum. Sadece 1 kişi sordu. Onun dışında kimse aramadı bile.
2 850 gibi satmıştım bende 2008 17 binde motorumu.Biraz sabretmen gerekiyor.
daha topcase ve yan çanta almadım fakat arka çanta için kappa k35 yan çanta içinse tex su geçirmez gerektiğinde genişleyebilen çantalardan takacağım.bu arada arkadaşlar elinde 2.el çantası olan varsa temiz değerlendiririm.(özel mesaj)atabilirsiniz.yan çanta takılı fotolarıda görmek isteriz
Soğuk günlerde esd'nizi çalıştıramıyor musunuz ?
Çalıştırmaya çalışırken akünüzü mü bitiriyorsunuz ?
Akünüzü bitirirken sinirlerinizi mi zıpatıyorsunuz ?![]()
Evet çözüm motoru bi şekilde sıcak tutmak .Benim motor 1 ay gibi yattı hava soğuk olunca da çalıştıramadım ,sıcak suyla biraz motoru sıvazlayınca çalıştı ama uğraştırdı hergele![]()
daha topcase ve yan çanta almadım fakat arka çanta için kappa k35 yan çanta içinse tex su geçirmez gerektiğinde genişleyebilen çantalardan takacağım.bu arada arkadaşlar elinde 2.el çantası olan varsa temiz değerlendiririm.(özel mesaj)atabilirsiniz.
Ben hiç uğraşmıyorum. İlk basmada mutlaka çalışıyor. Hatta 2 gün öncesine kadar jikle bile kullanmıyordum.
---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:33 ----------
Tex'in hangi çantasıymış yav? Benim ybr; senin ybr'ye gösterdiğin temizliği görse, beni her gün yolda bırakır. :mrgreen:
merhaba beyler.
ben sıfır ybr sparişi verdim 2013 model. bu hafta içerisinde gelecek.
bana önerileriniz var mı? özellikle motoru açma konusunda?
şimdiden teşekkürler.