bulunduğunuz illerde 2012 model satan bayiler var mı acaba ?
ön fren bakatasını değiştiren oldu mu aranızda arkadaşlar burada bayi 75 tl diyor balataya fazla değil mi bu fiyat
pahalı ama hem uzun ömürlü hemde iyi tutuyor bence orjnal al
Whatsapp grubumuz tamam, henuz 2 kisiyizisim-numara pm atarsaniz eklemem icin yeterli olur, bekleriz
Ybr de titresim yok denecek kadar azdir, apache yi kullan herkes titresim var diyor ben denemedim, konforda ybs. Apachenin gosterge paneli daha şık duruyor, dijital tabanli gosterge, ybr nin ki normal klasik, internetten foto bulabirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Whatsapp da 4 kisiyiz iyi muhabbet donuyor, gelmek isteyen no pm atabilir
Yüzme bilmiyorum karşı adaya kadar yüzüp gelmem lazım diyorsun arkadaşım ya...
1 ekimden sonra al, adım adım güvenle ilerle bu keyifli ikiteker serüveninde...
Arkadaşlar ybr 2011 vardı bende babam memlekete götürecek motoru. Ben ilk motoru alırken de apacheyi düşündüm fakat ybr nin piyasası çok olduğu için onu tercih ettim. Şimdi sizden ricam 2012- 2013 apache ile ybr arasında yakıt konfor ve göstergeler açısından bir kıyaslama yapabilir misiniz? Güç olarak apache önde onu biliyorum
Birde 350 km yi bi kerede gitmeyin, hem siz ruzgara aliskin degilsinizdir hem de rodajda motorun dinlenmeye ihtiyaci var. 100 km de bir en az 10-15dk durursaniz iyi olur. Uzerinde gelen lastiklere guvenmeyin, havalar fena degil diye dusunmeyin siki giyinin, 10dk da beliniz tutulur valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
Abi daha temkinli ben biraz işin aksiyonuna bakiyorum![]()
@mkursad31
Manuel araba kullaniyorsaniz debriyaj isine zaten asinasinizdir. Motoru kullanmada sorun yasamazsiniz, kontra vs zamanla alisirsiniz. Motorun acilmasi -rodaj- zamani hakkinda da en onemlisi ilk 150km dir. İlk 150 km sabit hizda gitmemeniz gerekir, motor devrini degistirerek kullanmalisiniz. Uzun yol bu ise cok uygun degil. 150km bu sekilde kullandiktan sonra 150-500km arasi 6000 deviri gecmeden kullanmaniz lazim. 5.vites 6 bin devir 70km hiz yapiyor bu sekilde uzun yola cikabilirsiniz. 500-1000km arasi da 7500 devirin ustunde uzun sure kullanmamaniz lazim. Zaten 7500e kadar olan devir isinizi gorur
Yolu bos gorup son hiz denemesi yapmaya kalkmayin, sakin kullanin ve ilk 150km ye dikkat edin en verimli rodaji yapmis olursunuz. Bu yolculuk motor icin sehir ici rodajfan daha iyi olur
Yüzme bilmiyorum karşı adaya kadar yüzüp gelmem lazım diyorsun arkadaşım ya...
1 ekimden sonra al, adım adım güvenle ilerle bu keyifli ikiteker serüveninde...
ben ikisinede bindim rahatlık konfor diyorsan ybr, güç diyorsan apachi onun fazladan 3-4 beygiri var