ozaktasi' Alıntı:
Motora bırakdıkları yağ çok önemli..bu 1..Şayet usta iyi değilse Karbüratör ayarlarıyla kesinlikle oynatmayın çünkü karbüratörün hava ve benzin ayarı bozulursa makina kararsız çalışır..bu 2..Özellikle aman aman sıbap ayarı yapacaz diye makinayı açtırmayın..bu 3..Bazı bilgisizler bujiyi söküp zımparalamaya kalkarsa asla müsade etmeyin ..bu 4...Arka frene gelince ötmesinin sebebi balata sertleşmiş olma ihtimali çok yüksek..söküp balata zımparasıyla zımparalayıp takabilirsin.veya yenisini alıp takarsan ses seda kalmaz...:bounce:
yAVVVVVVVVVVVVVVVVVV.........
nedendir bilinmez sorun önce cikıyor boguşuyoruz/um..sonra uyarı geliyor..
2..Özellikle aman aman sıbap ayarı yapacaz diye makinayı açtırmayın..] ben aynen bu dediğini yaptırdım..Makinanın kapagını açtı
ayar yapacagım..motorun daha rahat çalışır..dedi ve af edersiniz motorun içine etti..
Şimdi motorumun sübapları şıkır şıkır ötüyor..buda beni sinir ediyor..usta bunun normal olduğunu bübap mekanizmasının zincirli oldugu için bu sesi yaptığını söledi...bakımdan önce neden bu ses yoktu ? bakıma gitmeden önce motor sadece ciklesiz çalışmıyordu,sonradan anladım rölenti ayar vidası ile biraz oynayınca rahatlayacagını..ama şimdi çok geç..Motor rahat çalışıyor...Bakıma gitmeden önce 50+70 kg agırlıkla 85-95km arasında hız yapabilirken artık 70-75 km yapıyor..önce motor ilk kalkışlarda ben istemesemde şahlanarak öne atılırken şimdi istesemde öne atılmıyor..performans düştü, canım sıkıldığı için nekar yaktığı merakta etmiyorum artık.. 2 hafta önce sırf yukarıda yazdıgım sebeplerden dolayı nerdeyse motoru satıp adana gizerlerden yeni birtane daha
YBR almaya niyetim var..
özaktasi:===> sübaplardan halen şıkır şıkır ses geliyor nasıl kesebilirim..ben yüksek okul otomotiv bölümü mezunuyum motor ve sübap ayarlarında anlarım...Sübaplarda olması gereken boşluk nekadar olmalı... Sübap ayarı için kaçlık sentiller kullanılmalı.
Motorum eski performanslı günlerine nasıl döner...yoksa satıp yenisini alacagım.. lütfen bir yardımcı olurmusun..