merhaba arkadaşlar:
konunuzu bölmüş gibim olacam ama
neyse uzun süredir uğrayamıyorum amaan sen kimsin senden bize ne diyenlerde olucaktır ama ben genede anlatıyım şu sıralar işlerinb yoğunluğundan ybr sayfasına uğrayamıyorum hatta pc yi açamıyorum neyse . haziranda ybr alıcam dediydim yalan oldu aile önce ehliyetini al dedi bend bütün poaramı bu işe yatırıp ehliyet kursuna yazıldım 25 haziran dönemine ehliyet eylülde gelicek bu yazı kaçırdım diyorum ama n olsun yani polis çevirdiğinde motordan inip anahtarı vermek zorunda kalmama en azından
neyse ne ehliyete yazıldım kursun çin malı bi motoru var scooter ya gerçi fark etmez dedim ama ehliyet almaktaki amaç motoru kullanmayı bilmek öğrenmek bisikletten başka bişeyui kullanmamış biri olarak annem o motoru gördü kursa gittiği bi sırada niye gitti demeyin orası karışık o bile sen bunlamı öğrenecen dedi
neyse mali müşavirimize uğradımız bi sırada kapıda transalp gördüm meğer o müşavir abininmiş konu konuyu açtı beni hondanın eğpitimine kaydettirdi .şimdi allah belanı versin sendemi hondacı oldun başımıza diceksiniz ama öyle değil maksat motosiklet kullanmayı öğrenmek yani.. baktım mesaj gelmiş paranızı ödeyin liseteye alındınız diye ne diyim o müşavir abi olmasa annemi hayatta ikna edemezdim böyle bir eğitim için şartlar böyle olunca honda yamah görmüyor insan ...
neyse geleyim kursa kurs iki tam gün herşeyini veriyorlar 200 lira kadar ücret yemek onlardan snei servisle alıp götürüyorlar ben şartları beğendim
neyse herkese iyi günler iki tekeriniz hep yerde olsun
konunuzu bölmüş gibim olacam ama
neyse ne ehliyete yazıldım kursun çin malı bi motoru var scooter ya gerçi fark etmez dedim ama ehliyet almaktaki amaç motoru kullanmayı bilmek öğrenmek bisikletten başka bişeyui kullanmamış biri olarak annem o motoru gördü kursa gittiği bi sırada niye gitti demeyin orası karışık o bile sen bunlamı öğrenecen dedi
neyse geleyim kursa kurs iki tam gün herşeyini veriyorlar 200 lira kadar ücret yemek onlardan snei servisle alıp götürüyorlar ben şartları beğendim
neyse herkese iyi günler iki tekeriniz hep yerde olsun