Yalnız MTV seneliktir, yani bu sene içinde alınan araçlar için senelik MTV ödenecektir, diye biliyorum. Örneğin 1.tk ocakta 2. tk temmuzda. Sen şimdi 1/8/2006 herhangi bir araç aldığında MTV den yırttığınımı zannediyorsun, bence yırtamıyorsun, yurdum devleti vergi almakta bence ustaddır. Yani şimdi her yeni model aşağı yukarı 8.ayda çıkar ve gelecek senenin yılı verilir (2007 gibi) ve her sene bunlar vergiden yırtarmı? Ki öyleyse devlet uyandırılmalı:mrgreen:ruzgar_bey' Alıntı:Arkadaslar,
Motosikler alacaklar tasitlar vergisi birinci donemi bu ay sonu itibari ile bitiyor yanilipta bu ayi bitirmeden alirsaniz ilk taksiti odedikten sonra onumuzdeki aydan itibaren ikinci taksiti odemeniz gerekecek. Bu sebeple onumuzdeki ay basindan itibaren almanizda fayda var.
Saygilar;
Üstad, kaportacılarda şöyle bir makina var, önce senin deponun boyasını kazıyorlar, sonra oraya kaynak yapar gibi makinanın ucuyla deliyolar, anlayacağın depon deliniyor, sonra onu çekiyolar ve yavas yavas eski halini alıyor. Sonra kaynak yapılıp taşlanıyo, zımpara, macun zımpara, astar, boya, boya. Durum bu. Bakma uzun yazdığıma kısa bir olay.yamahayasin' Alıntı:Arkadaşlar Hafta Sonu Baliğa Gittim Ama Bir şey Tutamadim SİZW DAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM DEPO İÇERİ GİRDİ ÇIKARMAK İÇİN BİR FİKRİ OLAN VARMI
merhaba dostum shad marka 25Lt portbag de bende var. piyasadaki diğer baglere göre daha dayanıklı ve daha kullnışlı. hayırlı olsun güle güle kullan( ben memnunum senin memnun kalmaman için bi neden yokhedowich' Alıntı:bugun çanta aldım shad marka 32 lt ustu deri kılıf hoşuma gitti benim kappa alıcaktm ellerinde yoktu shad ispanya sanırım bilgisi olan varmı
MEGAN66' Alıntı:Üstad, kaportacılarda şöyle bir makina var, önce senin deponun boyasını kazıyorlar, sonra oraya kaynak yapar gibi makinanın ucuyla deliyolar, anlayacağın depon deliniyor, sonra onu çekiyolar ve yavas yavas eski halini alıyor. Sonra kaynak yapılıp taşlanıyo, zımpara, macun zımpara, astar, boya, boya. Durum bu. Bakma uzun yazdığıma kısa bir olay.![]()
Tahmini olarak bi 20-30 ytl gider gitmesinede en önemli sorun boyanın tonunu toz almadan, akmadan, delik delik olmadan tutturabilmek. Ne bayisi yamahamı? Ki öyleyse senin için değişmesi daha mantıklı, tabi yeni depo sana kaça geliyodur bilmem.yamahayasin' Alıntı:kardeş ben ona o kadar masraf edene kadar ben bayiyim daha ucuza alırım
tahminim dediğinden az maliyeti olur ne kadar tutar kaç ytl bu işlem