Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu mübarek günde iftarı beklerken herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar..

sigorta için; ben motoru aldığımda en uygunu ergo sigortaydı olmadık uçuk fiyat isteyenler çıkıyo internetten numaraları bulup aramakta fayda var... lastik konusunda kurye müşterilere sorduğumda çoğu irc markayı tavsiye ediyodu michellin ya da pirelli den farksız diyolardı ama ben gidip michellin taktırdım:) islak zeminde ya da yanan asfaltta çok güven veriyo rahat rahat asılabiliyosun eğer istanbuldaysanız michellin ana bayisi beşiktaş kabataş vapur iskelesinin karşısında buz motor var orda bilgisayarlı lastik jant ayarıda yaptırabilirsiniz lastiği değiştirdiğinizde içiniz rahat eder hatta üstüne indirim koparırsanız cila olur:)

herkese hayırlı iftarlar..saygilar:cat:

bu mübarek günde iftarı beklerken herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar..

sigorta için; ben motoru aldığımda en uygunu ergo sigortaydı olmadık uçuk fiyat isteyenler çıkıyo internetten numaraları bulup aramakta fayda var... lastik konusunda kurye müşterilere sorduğumda çoğu irc markayı tavsiye ediyodu michellin ya da pirelli den farksız diyolardı ama ben gidip michellin taktırdım:) islak zeminde ya da yanan asfaltta çok güven veriyo rahat rahat asılabiliyosun eğer istanbuldaysanız michellin ana bayisi beşiktaş kabataş vapur iskelesinin karşısında buz motor var orda bilgisayarlı lastik jant ayarıda yaptırabilirsiniz lastiği değiştirdiğinizde içiniz rahat eder hatta üstüne indirim koparırsanız cila olur:)

herkese hayırlı iftarlar..saygilar:cat:

kac paraya taktırdın sen

yahu beyler şu yeni kasa ybr ye hava ayarı yapan oldu mu karbüratöre.

kafayı yiiiciiiim.

yapan varsa nasıl yaptığını kaç tur açtığını falan söylesin yahu.

S.A
Arkadaşlar herkesin Ramazan ayı hayırlı olsun. Adım Metin Gaziantep'ten kabul ederseniz bugünden itibaren aranıza kırmızı bir 2013 ybr esd ile katılmak isterim. Şuan km 115 oldu. Hiç 5000 devirin üstüne çıkmadım. Depoyu doldurmuştum 115km de tam yarıya düştü. Normal mi diye siz üstadlara danışmak istedim.
Saygılarımla.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
S.A
Arkadaşlar herkesin Ramazan ayı hayırlı olsun. Adım Metin Gaziantep'ten kabul ederseniz bugünden itibaren aranıza kırmızı bir 2013 ybr esd ile katılmak isterim. Şuan km 115 oldu. Hiç 5000 devirin üstüne çıkmadım. Depoyu doldurmuştum 115km de tam yarıya düştü. Normal mi diye siz üstadlara danışmak istedim.
Saygılarımla.

Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.

Deponuz yedek depoya geçsin daha net veriler ortaya çıkar. İbreye göre bi yorum yapmak ne kadar sağlıklı olur bilemem.

rodajda biraz daha çok yakar. Motor sıkı dır. Gücünün çoğu sıkı motoru çevirmeye harcanır. Rodaj bitince segmanlar, rulmanlar iyice alışınca tüm güç lastiğe iletilir ve ne kadar gazlarsan okadar yakar.

Dün Motul 15 -50 yağ kattırdım serviste Yamalube ile aynı fiyatmış 45 tl
Sübab sesi oluyormuş gibime gedi

Arkadaşlar dün farkettim bnm motorun arka tekeri tam ortalı durmuyor gibi biraz sola daha yakın gibi duruyor acaba düzeltilebilrmi ?

Portbagajı boyayan ya da çıkaran var mı aramızda?
Bende siyah ybr var ve mat siyaha boyamak daha iyi
bir görüntü verir gibi geliyor. Hatta fren ve debriyaj kolları da
dahil... Ya da soruyu genişleterek sorsam;
Bu tür ufak değişiklikler yapan var mı aramızda?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Portbagajı boyayan ya da çıkaran var mı aramızda?
Bende siyah ybr var ve mat siyaha boyamak daha iyi
bir görüntü verir gibi geliyor. Hatta fren ve debriyaj kolları da
dahil... Ya da soruyu genişleterek sorsam;
Bu tür ufak değişiklikler yapan var mı aramızda?

Manetleri siyahla değiştirmiştim ama port bagaj hala aynı renkte. Yakışıyor siyah renkli aksesuarlarla ufak değişiklikler.

Bu arada çakmaklık takan var mı ? Cep telefonunu hem navigasyon,hem mp3,hem internet için kullanınca uzun yolda telefonsuz kalmaktan bıktım :mrgreen:

S.A
Saygılarımla.

durduğu zemini de bilmiyoruz hani!!!

Arkadaşlar senelik izine ayrıldım ve antalyadan eskişehire kadar güzel bir gezi yaptım 2012 ybrmle tam 1000 km yol yaptım motorum yollarda harikaydı ve beni asla yolda koyucak düzensizlik yaratmadı tek şikayetim hava ayarı antalya sıcağına göreydi antalya dışında değişti ama yinede ellemedim hava ayarını biraz yakıtı çok yaktı bir depo 380 km falan gitti normalde şehir içi 460 km yedeğe düşerdi ama motorum harikaydı iyiki tercihimi yamaha ybr olarak yapmışım çok memlunum

Tebrikler :rendeer: vede hoşgeldiniz dönüşte aynı yoldan dönecekseniz yolunuzun üzerindeyim beklerim:wiinkk:

F54

beyler an itibari ile ybr yi satmış bulunuyorum yarın sabah satış ı yapıp yeni sahibine teslim edeceğim:king:
seni çok özleyeceğim ybr:salut:

Cümleten Selamın Aleyküm. Herkese hayırlı ramazanlar dilerim. Bir sorum olucaktı sizlere.

12 kasa ybr kullanıyorum. Hız meraklısı değilim. Motor ne kadar kuvvetli olursa olsun 120-130 kadar yapsın fazlasını istemem. 131 bile yapmasın yani. Benim sevdiğim, istediğim şey tork. Yani gazı çektiğim zaman birden o hıza çıksın ama fazlasına gitmesin. Bu sebeble Ybr'min ön dişlisini 14'ten 13 dişliye düşürmeyi istiyorum. Şuanda 5. vites 6.500 devirde 80 km hız yapıyor tam olarak. O zaman da 7.000 gibi bir devirde o hızı yapar diye tahmin ediyorum. Motorun ömrüne çok bir etkisi olur mu? Motordan tek istediğim Tvs Apache gibi seri olması. Hız yapması önemli değil. Bu arada Ybr'nin orijinal dişlisi 14 dimi? Ben o şekilde biliyorum sizlerin fikirlerini alıp dişli değişimi yapıcak olursam yanlışlık olmasın.

Bu arada full depo ile max kaç km yol gidiyorsunuz? Benim motorum anormal derece de az yakıyor. Güzel bir şey ama sizlere de bir sormak istedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

beyler an itibari ile ybr yi satmış bulunuyorum yarın sabah satış ı yapıp yeni sahibine teslim edeceğim:king:
seni çok özleyeceğim ybr:salut:

Fatih abi hayırlısı olur inşallah. Gönlünün de olan yeni aslan parçası nedir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar