yokuş yukarı kaçın viteste gitmeye çalışıyon eğer o hızı 4 veya 5.viteste yapıyorsan motor bayırda çekmez sebibi ise devir çeviremez
Evt
yokuş yukarı kaçın viteste gitmeye çalışıyon eğer o hızı 4 veya 5.viteste yapıyorsan motor bayırda çekmez sebibi ise devir çeviremez
2006 mden bende de var ön freni sıkınca üst merkzden ses geliyor. sorun olurmu bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba
bende yamaha ybr esd 2011 model 13300 km de füme(gri) renkte motorum var. Apache almak istiyorum 2011 ve üzeri km si 15 bini geçmemiş ve gri renk tercihimdir.
Adanada ve çevre illerde ikamet eden arkadaşlar var ise takas etmek isteyen lütfen benimle irtibata geçsin 0542 638 11 00 Hakan ÖCAL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-cooook-temiz-13-binde-yamaha-ybr-esd-2011-130022910/detay/
pırellı lastıkler nasıl mıslene gore ne kadar fıyat farkedıyr arasında bırde kalıte farkı cok varmı
Bende michelin pilot sporty var, alır almaz taktırmıştım.
230'du ön arka fiyatı. Üstündekileri verince 80 liraya mal olmuştu bana.
Pirelli ile arasındaki fiyat farkını bilmiyorum çünkü ben %95 asfaltta kullanacağım için
michelin'den başkasını düşünmedim pek. Ama başka bir Yamaha bayisi de pirelli tavsiye ediyordu,
yeni çıkanı (model adı her neyse) güzel diyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Pardon tam tersi 80'e saydı üstündekileri 150'ye mal oldu.
Yanlış bilgi vermiş olmayayım...
Arkadaslar slm trafik sigortasini yenilemem lazim en uygun hangisi olur istanbul plaka biraz arastirdim 200 den assagi fiyat veren yok iyimidir.
sagol tesekkur ederm bende asfaltta kullanacagım vırajlarda sıkıntı yasıyrm suan
hayırlı ramazanlar . .AZ kilometre yol yapıp orjinal lastiklerını değiştiren war mı . .orjinalleri duran varsa almaya talibim. .çiftini ben takacam.kullanıcam