yazın 20/40 castrol yağ koysam uygun olur mu arkadaşlar.
yazın 20/40 castrol yağ koysam uygun olur mu arkadaşlar.
yazın 10/40 ile 20/40 arasında çokda bir fark olmaz. motorun biraz geç ısınır o kadar.
Ybr iyisin hoşsun ama uzun yolda biraz rüzgar varsa rezaletsin.
150 km gittim bugun mahvetti rüzgar,yol bitsin diye dua ettim. Yazın böyleyse işimiz var....
Motor gitmesine gidiyor ama 80'den biraz rüzgarda varsa,konfor,sürüs zevki sıfır . Nedir la bu boyle :silent:
Ben büyük konusmayayım ama naked motor almam bi daha. Scooter gibisi var mı be,rüzgar almaz,kısın su sıcratmaz,bacaklar donmaz.
Zincir temizleme derdi,vites derdi yok. İmkan bulur bulmaz ya maxi scooter alayım ben![]()
herkesin kendi motorunu övme konusu değil bu. sen apacheyi resmen itin götüne sokmuşsun. bende kendi fikirlerimi söyledim. ben apachem var diye övmüyorum, diğerlerinden üstün gördüğüm için apache aldım. ayrıca herkes kendi yorumunu yapacaksa, bende kendi yorumumu yapıyorum. cbr125 nazlana nazlana gidiyor işte. en kral cbr125i getirin 100km hıza kadar geçerse beni anahtarımı vercem. asıl sen cbr125i ss kategorisine koyuyorsan benim seninle muhattap olmamam gerekiyor. ama doğruya koskoca honda ss kategorisinde satıyor bu motoru..sen ve senin gibi düşünenlerde ss kategorsinde nitelendiriyor..zaten honda sıçsa, alın size motor yaptım dese, millet kapış kapış alır..
... istersen benlede muhattap olmayabilirsin, çok da önemli değil.
ben cub aldım onda hafif bir çıkıntı var yanlarda o bile çok iyi geldi soğuk değmiyor bacaklara rüzgarda yok grenajın gözünü seveyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
marka fanatikliği girince işin içine tartışma uzayıp gidiyor ben ybr kullanıyordum cb ybrden kötü dedim herkes bana saldırdı cb forumunda şu an cb aldım ve hala aynı şeyi söylüyorum cb ybrden kötü objektif olmak gerek mal neyse o onun için kimseyle tartışmayın siz ne deseniz onlar dediğinde ısrar edecek![]()
ben cub aldım onda hafif bir çıkıntı var yanlarda o bile çok iyi geldi soğuk değmiyor bacaklara rüzgarda yok grenajın gözünü seveyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
marka fanatikliği girince işin içine tartışma uzayıp gidiyor ben ybr kullanıyordum cb ybrden kötü dedim herkes bana saldırdı cb forumunda şu an cb aldım ve hala aynı şeyi söylüyorum cb ybrden kötü objektif olmak gerek mal neyse o onun için kimseyle tartışmayın siz ne deseniz onlar dediğinde ısrar edecek![]()
sym mio 100(scooter) kullanıcısıyım. motorum 5000 de biraz geç oldu ama servise goturup bakım yaptırmak istiyorum.bakımda neler yaptırmalıyım.bu blog daha guncel ve daha tecrubelı arkadaşlar olduğu için burdan danışmak istedim.bilgi verirseniz sevinirim şimdiden çook teskkur ederim.
sym mio 100(scooter) kullanıcısıyım. motorum 5000 de biraz geç oldu ama servise goturup bakım yaptırmak istiyorum.bakımda neler yaptırmalıyım.bu blog daha guncel ve daha tecrubelı arkadaşlar olduğu için burdan danışmak istedim.bilgi verirseniz sevinirim şimdiden çook teskkur ederim.
bu iş yine herkesin kendi motorunu savunması şekline dönecekse boşa tartışmanın anlamı yok. herkes yorumunu yazar arkadaş kararını verir.
supersport motorun torkuna laf etmişsin daha neden seninle muhattap olayım bilmiyorumcbr125 nazlana nazlana gidiyor ne demek ya
[/SIZE]
geç oldu derken? 5000e kadar hiç bakıma sokmadım deme.
tamam gittigimde ilk basta bunları yaptıracagım.gereken başka seyler varsa servis bana soyler heralde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
malesef daha hic bakıma goturemedim
tamam gittigimde ilk basta bunları yaptıracagım.gereken başka seyler varsa servis bana soyler heralde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
malesef daha hic bakıma goturemedim

arkadaş hiç korkma ybr de 1000cl yağ varsa ister 5000 de değiştir ister 10000km de sıkıntı olmaz eksik yağ yoksa sıkıntı yapma kendine:cat:
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:45 ----------
bu gün bi alıcı daha geldi motoruma 2800tl verdi 50 tl yüzünden anlaşamadık ben verme taraftarı değilim o paraya km 31000 olsada motor saat gibi bakımları yapılmış eğer 2850 verse verirdim
bakalım kime kısmet olacak aslında tanıdığa satmak istiyorum sonuçta çiğ yemedik karnımız ağrısın malımızın arkasındayız:cat:
[url]http://o1306.hizliresim.com/1b/p/pfr7b.jpg[/url]
[url]http://p1306.hizliresim.com/1b/p/pfr8l.jpg[/url]
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-satilik-ybr-127939640/detay