bugun bı kuryeyle knuştum servıs çok pahalı gitme servise dedi yazın 15 .50 kışın 10. .40 yağ koyuyomuşlar
Benim ön 15 diş. Genelde tek kullanırım o nedenle değiştirdim.
6100 devirde 80 hız, bir ara bakıp tüm hızlarını yazarım buraya.
Benim ön 15 diş. Genelde tek kullanırım o nedenle değiştirdim.
6100 devirde 80 hız, bir ara bakıp tüm hızlarını yazarım buraya.
Arkadaslar merhaba motoru yaklasik 20gun hic kullanmicam garajda duracak bu nedenle akusunu sokmeme gerek varmi bi sorun olurmu..
Arkadaşlar YBR ye SL sınıfı yağ koysam zararı olur mu ? Shell advance ax 7 koyacam
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
...... güncel
selamlar
2012 ybr 125 i satıp 2013 tvs apache almayı düşünüyorum.
fikir belirtmek isteyen varsa iyi olur
gerekir mi gerekmezmi
farkedecek mi etmiycekmi
değermi dğmezmi diye düşüncelerdeyim![]()
biraz değişiklik olsun diye değiştirmek istiyorum
işe gidip gelmek için kullanıyorum
az yakması önemli oldugu için yüksek cclere bakmıyorum büyütmekten ziyade değişiklik olması için
2 sene cbf 150 kullandım 1 senede ybr 125 kullandım
bi arkadaşımda bana gelip sorsa hangisini alayım diye ona apache aldırtmam ybr al derim
ama kendim için durum farklı ybr nin kalitesini göz ardı etmiyorum
biraz farklılık için iyi olur düşüncesindeyim
belli başlı büyük bi zararı olur mu
apacheyi denemedim henüz.
cbr 250 ile ybr 125 arasınca yakıt farkı çok az eğer düşük devirde kullanırsan.
cbr 250 Ortalama : 3.383 / 100 km
ybr Ortalama : 2.845 / 100 km
tvs Ortalama : 3.100 / 100 km (Bu kesin değil ancak genelde bu değerlerde olduğu söyleniyor)
cbr 125 Ortalama : 2.585 / 100 km
ayrıca apache nin ybr kadar sağlam olmadığını, problem çıkarmaya elverişli olduğunu da biliyorum. ben ybr ile bir kere motorcuya gitmedim şu sıkıntım var diye.
madem değişiklik olsun diyorsun cbr 125 al yine apache den kat kat iyidir250 istemiyorsan yani.
mastikos ybr ve cbf kullanmışsın ama apache kullanmamışsın. ve değişiklik olsun deyip cc de yükseltmek istemiyorsun. bence kesinlikle apache yi denemelisin. burda sana ne kadar anlatsam boş. dene pişman olmazsın. ybalcı apache tüketimine 3.1 litre olarak öğrenmiş. ben motorun canını alıyorum, ayrıca karbüratör jet meme ayarı zengin karışımda. bu durumda bile 3.0 litreyi geçemedim. ayrıca apache hangi konuda ybr den daha sağlam değil ve hangi problemleri çıkarmaya elverişli?? cbr 125 dediğin makıneyi bugun test ettim. yaklaşık 40km kadar kullandım. bizim motorların 14 dişli takılmış haline benziyor.. apache kesinlikle daha agresif ve serii..cbr 125de tork yok nazlana nazlana gidiyor.fakat son hızı daha iyi..
Merhaba arkadaşlar.
HGS hakkında bi kaç araştırma yaptım ama yinede istediğim bilgilere ulaşamadım. HGS yi bankadan alıcam kredi kartıma tanımlı olucak dolayısıyla etiket alıcam kart olanını wermiyorlar kafamda bazı sorular war bunlar;
*Bu etiketi ön camın içine yapıştırırsam yada ne tarafına yapıştırırsam kolay algılanabilir?
*Çalınmaya karşı korumalı olduğundan birileri gıcıklığına çıkarırsa sürekli yeni etiket almayla uğraşacağımdan başka tavsiyeleriniz var mı?
*Sudan etkileniyor mu?
*İlk üç sorularda sorun olduğu için etiketi aldığımda yapıştırıcısından hiç ayırmadan yanımda taşısam yani motoruma hiç yapıştırmadan kullanıcam gişelerden geçerken elimde tutarım weya normal bir bantla yapıştırısam geçtikten sonra çıkartırsam olur mu?
HGS kullanan değerli YBR ci arakdaşlardan yardım bekliyorum, keyifli sürüşler.
bu iş yine herkesin kendi motorunu savunması şekline dönecekse boşa tartışmanın anlamı yok. herkes yorumunu yazar arkadaş kararını verir.
supersport motorun torkuna laf etmişsin daha neden seninle muhattap olayım bilmiyorumcbr125 nazlana nazlana gidiyor ne demek ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
ben kaskın içine koydum üst kısma. bant ile yapıştırdım öyle kullanıyorum. arada okumadığı oluyor ama sorun olmuyor plakadan düşülüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
bu arada ybr yi sattım. hüzünlendim sattıktan sonra. ilerde 650lik falan bir motor alırsam şehir içi için kesinlikle bir ybr alırım.
cevaplar için teşekkürler ybr yi kısmetse yarın satıyorum ardından alıcaz bakalım bişeyler ama ilerde yine ybr alırım sevdim ybr yi