İlhan abiyle ben yıllardır arkadaşım :queen: Yani geçen yıldan bu yanasedat bu gün bercesteye neden gelmedin:silent:
ilhan abi de ordaydı tanıştık kaynaştık:cat:
Herkeze merhabalar benim motorumda motor stop ettiğinde dbraja bastıgımda marş alırdı şimdi almaz oldu illaki boşa atıp öyle öarşa basıcaz sizce sorun nedir çok masraf açarmı
İlhan abiyle ben yıllardır arkadaşım :queen: Yani geçen yıldan bu yana
Daha önemli işlerim vardı aga artık kısmetse çanakkaleye..gel çanakkaleye gidelim 125 lerle beraber gidicem bende..bin kmlik gezi..kemiktayfayı takip et
tarih uyarsa gelirim tabii.
Hayırlı olsun hocam.Çok iyi bir tercih.:cat::cat::cat::cat::cat:Merhabalar,
cumartesi günü 2012 Bordo YBR alarak bende aranıza katılmış bulunmaktayım.Henüz kullanamadım sigorta, plaka vs vsKaskım yok kask önerisi rica edecektim 80 liraya kadar ama
Hayırlı akşamlar.
oo sedatselam arkadaslar. elimde 5 inci ybr m mevcut ama artik cc buyutmek icin satcam. yada beygir yukseltmek icin diyelim. aslinda aklimda fazer var ama ancak 5000 toparlayabildim. tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
hocam bendede 2004 var sana bir sorum olacak özellikle 2 kişiyle kalkarken debriyajı yavaş yavaş bıraktığımda attırıyor yani geç toparlıyor neden acaba
Temiz bi 250 cc al iyi bi fazer istersen 12 yi gözden çıkarman lazım.. birazda 250 nin tadına bak derim
naked bişeyler istiyorsan ikinci el cbf 250 den başlar maddi imkanlar dahilinde ybr 250 sym wolf 250 taaki suzuki inazumaya kadar giderzaten istesem de alamam fazer imi) 250 cc de ne onerirsin ?