Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende motorumu satıyorum ılgılenen olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-ybr-125-111564949/detay/

Abilerim benim motosiklet kompresyona binince egzoz patlatıyor. Sorunun bujide olduğunu düşünüyorum. Çünkü 2 ve 3. viteslerle sakin sakin ilerlerken birden gaz açtığımda motosiklet gaz yemiyor önce bir yığılıyor sonradan açılıyor ve yavaş yavaş hızlanmaya başlıyor. Ben buji'dendir diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Buji'yi değiştirirsemde acaba çift tırnaklı oluşundan dolayı apache'nin bujileri daha iyi ateşleme yapar diye düşünüyorum. Onun bujileriden taksam sorun olur mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-ybr-125-95830553/detay/ düşünürseniz eğer.

soa

En alttaki verdiğiniz link benim ilanımdır. Sormak istediğiniz birşey olursa özelden yazabilirsiniz....

soa nın motoru iyi ve öncedendir takip ettiğim motosikletler arasında forumdaki temiz ybrlerden biri. diger mavi ybr de gayet guzel. tabi bütçe meselesi. :wiinkk:

F54

eğer bütçe el viriyorsa
1
4
numaralı ilanlar güzel
ha ybr için 30000km fazla değildir daha yolun başı sayılır eğer bakımları yapılmışsa düzenli olarak 50000 bile olsa hiç korkma

bence 1 numaralı ilan biraz sıkıntılı bilen bilir yazmış alta ben nerden bileyim senin motorunu birde göstergesi değişmiş nedense artık...

apd

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

soa'nın motoru ciddi olarak düşündüğüm ilanlardan. Tek sorun Gölcük'te olması, bilen bir arkadaşımla gitmek istiyorum fakat ikimiz de çalışıyoruz.

Bütçe olarak şu anda 3.250 var. Ayın 10u gibi üzerine 750 daha ekleyebilirim ama bunun satış/trafik masrafları, ceket/kask gibi ekipmanları da olacak.

"Bilen bilir" gibi üstü kapalı açıklama içeren ilanlara da diğerlerine de mesajla arızası olu olmadığını, kurye olarak kullanım durumunu, kazasını, bakımını soruyorum. soa'ya da mesaj atmıştım sahibinden.com'dan sağolsun cevapladı.

4nolu ilanın süresi bitmiş, yazdığı cevapta yandan 1 arabanın çarptığını, ön boruların yamulduğunu o yüzden değiştirdiğini söylemişti.
1 nolu ilan için 1 arkadaş iyi derken 2 arkadaş şüpheli yaklaşmış. Mesela göstergesi değişmiş demiş ReiZzZ, ben farkedemem bunu neye dikkat etmek gerekir?
5 nolu ilanı koruma demiri olmadığı, 30bin km'de olup 2.900'e sattığı için eledim. Birkaç yüz lira daha koyup 10-20 bin km civarında daha donanımlı bir ilanı seçebilirim.

Konuyu meşgul etmiyorumdur umarım ama gerçekten kısa sürede sahip olmak istediğim bir motor ve buranın bana yardımcı olacak doğru adres olduğunu düşündüm.

Teşekkür ederim.

soa ilanını daha önce sahibinden de görmüştüm.askere ne zaman gidiceksin, motoru ne zamana kadar satman gerekiyo?

soa

soa ilanını daha önce sahibinden de görmüştüm.askere ne zaman gidiceksin, motoru ne zamana kadar satman gerekiyo?

Askere nisanda gideceğim motor nisana kadar Kocaelinde satılık. Mart sonu Nisan başı gibi ben askere gidince abim Ankaraya götürecek Ankarada satılacak. Her halikarda satılacak yani hocam. 1 ay daha Kocaelinden ilanda duracak...

Arkadaşlar şu anki benzin fiyatları ile 20 tl lik benzin aldığım zaman ortalama 120-130 km yol yapıyor sizce bu normalmi ?

Değil. 20 liraya 4 litre benzin geliyor. 100 km'de 2.5 litre yakıyor. Çok devirli kullanıyorsun galiba.

Yok devirle ve hızla pek işim olmaz ama hep şehir içi birde malum 2004 ler yeni modellere nazaran biraz daha farklı

Pek anormal sayılmaz şehiriçi falan 20 30 km daha fazla gitmen gerekir.Hava filtrene ve bujine bir bak.2004 ler bizimkilerden biraz fazla yakıyor diyolardı euro 2 olduğundan dolayı belki ondandır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar