Debriyaj gevşemiştir üstündeki lastiği sıyır ve ayarını biraz sık. bisikletin frenini ayarlar gibimotorum suan 400. km sinde ama bazen debriyaj sanki ayrılmıyor gibi. boşa alamıyorum. ve bazende stop ettiğimde debriyaja bassamda arka teker zor dönüyor. bu sorunmudur yoksa rodajdan sonra düzelir mi?
işin garibi her zaman değil arada yapması. neyse sabah bir deneyeyım. teşekkürler.Debriyaj gevşemiştir üstündeki lastiği sıyır ve ayarını biraz sık. bisikletin frenini ayarlar gibiama fazla sıkma ha bu sefer motor gitmez
![]()
benimkide yapıyordu aynı sorunu vitesleri zor atıyordu. dururken calıstırınca debrıyaja bastıgım halde stop ediyordu. oradan ayarladım düzgünce sıktım . arada bozuluyo 1000 km de bir felan ayarlıyorm yine.işin garibi her zaman değil arada yapması. neyse sabah bir deneyeyım. teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
motorum suan 400. km sinde ama bazen debriyaj sanki ayrılmıyor gibi. boşa alamıyorum. ve bazende stop ettiğimde debriyaja bassamda arka teker zor dönüyor. bu sorunmudur yoksa rodajdan sonra düzelir mi?
Hayırlı olsun kardeş tekerine taş gelmesin insallahmerhaba arkadaşlar uzun süren araştırmalar ve sıfır mı ikinci el mi tartışmalarından sonra az önce aldığım 2011 ybr ile mutlu sona ulaştım.Henüz sürmedim çünkü daha kullanmayı bilmiyorum.scooter sürdüm bu güne kadar..
ybryi 120km ve üzeri hızda biraz kullanmayı basarabilirsen anca benzin yaktı dersin..diğer hallerde,artçılı da artçısız da yakmıyor, kokluyor vicdansiz
Selam arkadaşlar
Dün akşam farkettim benim far ampülüm patlamış neden ve nasıl patladığını anlamadım neyse ki uzun far çalışıyordu onla işimi gördüm bu gün de gittim tamircimde değiştirttim, beyaz yanan ampülden taktı 10 lira ya. değerlerine baktım aynı 12volt 35/35W ve civalı olduğunu söyledi
Dün alabalık avına çaya gitmiştik iki arkadaş benim motorla yollar bozuktu ve yüksek tepelere çıktık ustamda titreşimden dolayı olmuş olabilir dedi yani anlamış değilim neden olduğunu...
arkdaşlar nasılız..
geçen ilkdefa 650 cc bir motor kullandım....arkadaşımın motoru aprillia pegaso 650 i...
aklım ve bedenim hala o motorun üzerinde...
nasıl bir ivmelenme!.....nasıl bir tork!...nasıl bir yola tutuş!...
ahh!! para sen nelere kadirsin...1000 cc - 1300 cc motorları düşünemiyorum bile....biricik ybr em bir bisiklet gibi gelsede sonrasında genede sarıldım motoruma
çünkü o benim motorum![]()