Depo anahtarı yedekteymiş
bitti allahtan şehir içi 100 m tepe aşagı salıp kurtardık yazan arkadaslara tesekkürler Ben ok yukarıda normal depo biliyordum yanlışı öğretti
kaç km de bitii ?Depo anahtarı yedekteymişbitti allahtan şehir içi 100 m tepe aşagı salıp kurtardık yazan arkadaslara tesekkürler Ben ok yukarıda normal depo biliyordum yanlışı öğretti
sana geçici ruhsat verecekler onunla gidip sigorta kestirArkadaşlar merhaba bende bugün itibarı ile 2006 model siyah renk bir ybr aldımsatış işlemini pazartesi yapıcaz İnşallah yanlız sormak istediğim şu satışta noterden sonra sigorta yaptırmak istiyorum hemen ama ruhsatı posta ile mi gönderiyorlar onu bilmiyorum yoksa ben mi gidip trafikten alıyorum, ayrıca bugün a2 ehliyetine de yazıldım 2 ay içinde alırım sanırım ehliyeti daha önce hiç vitesli motor kullanmadım bu ilk olucak,motoru teslim alıp yanımda tamirci götürmüştüm debriyaj balatası bitikmiş onu değiştiricek ve sinyallerden 2 si kırık sanırım onları yenileyecek lastiklerini yeni taktırmış aldığım kişi ön tekerlek iç lastikli arka tubeless olmuş ön lastik tubeless olmuyor mu acaba yada böylesi daha mı iyi ? çok soru sordum biliyorum ama motor konusunda bilgim yok pek durun daha bitmedi kask için önerilerinizi bekliyorum saygılar
![]()
Ybr mize elcik koruma takalım)) https://www.facebook.com/photo.php?...1237420978257.477770.609573256&type=1&theater
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
bu arada önde 15 dişli olmak kaydı ile bir depo ile 600 km yol yapıyor (motorum 18000Km'de) bilginize yedek dahil ....))
len oğlum adam keş para bağladı 15 güne alır inş:queen:
sende kendine sağlam bi motor al askerliği bitirince gezersin
yanıma gelirsin ıslama köfte ısmarlarım sana :cherry:
inşallah gelsin motor da olum evlensin düğünùnü yapsın ne yapacak motoru o cücükben 10 ay ne yapacam olum motorsuz dayanamam o askerliğe
komandoyum ulen ben telefon kullanmıyorumçanakkalede göreve başlıcam bu hafta bı motor alıyım diyorum
![]()
olum askerliğini bitir öyle al.. orada motoru ne yapcan.. kanka bizde inazumanın parasını verdik aralık sonu gibi motoru bekliyorum..
olum çok binesim var motora özledim haftasonları çıkıp 2 turlasam yeter aslındaseninki de hayırlı olsun yılbaşına kadar gelecek yanı bu motor garanti mi?