Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Depo anahtarı yedekteymiş :) bitti allahtan şehir içi 100 m tepe aşagı salıp kurtardık yazan arkadaslara tesekkürler Ben ok yukarıda normal depo biliyordum yanlışı öğretti

F54

Arkadaşlar merhaba bende bugün itibarı ile 2006 model siyah renk bir ybr aldım :) satış işlemini pazartesi yapıcaz İnşallah yanlız sormak istediğim şu satışta noterden sonra sigorta yaptırmak istiyorum hemen ama ruhsatı posta ile mi gönderiyorlar onu bilmiyorum yoksa ben mi gidip trafikten alıyorum, ayrıca bugün a2 ehliyetine de yazıldım 2 ay içinde alırım sanırım ehliyeti daha önce hiç vitesli motor kullanmadım bu ilk olucak,motoru teslim alıp yanımda tamirci götürmüştüm debriyaj balatası bitikmiş onu değiştiricek ve sinyallerden 2 si kırık sanırım onları yenileyecek lastiklerini yeni taktırmış aldığım kişi ön tekerlek iç lastikli arka tubeless olmuş ön lastik tubeless olmuyor mu acaba yada böylesi daha mı iyi ? çok soru sordum biliyorum ama motor konusunda bilgim yok pek durun daha bitmedi kask için önerilerinizi bekliyorum saygılar ;)
sana geçici ruhsat verecekler onunla gidip sigorta kestir
ön lastik tubeless oluyor ama yeniyse hiç değiştirme kullan bence

pelùş er6n yolcu oldu yolu varmıs yeni sahibinde..cbr250r mı bakayım ninja250 mi? yoksa gidip sıfır bı ybr daha mı alayım onu da 20bin km kullanır sana satarım :)

gelmez olum o motor bu ülkeye baksana 6 ay önce gelmesi lazımdı :) koray pampa daha çok bekler :)

F54

len oğlum adam keş para bağladı 15 güne alır inş:queen:
sende kendine sağlam bi motor al askerliği bitirince gezersin:)
yanıma gelirsin ıslama köfte ısmarlarım sana :cherry:

Ybr mize elcik koruma takalım :))) https://www.facebook.com/photo.php?...1237420978257.477770.609573256&type=1&theater

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

bu arada önde 15 dişli olmak kaydı ile bir depo ile 600 km yol yapıyor (motorum 18000Km'de) bilginize yedek dahil ....:)))

usta bu aralar bende böle bişe almayı yada birşeylerden yapmayı düşünüyordum siz kendiniz mi yaptınız yada nerden ne kadara aldınız

len oğlum adam keş para bağladı 15 güne alır inş:queen:
sende kendine sağlam bi motor al askerliği bitirince gezersin:)
yanıma gelirsin ıslama köfte ısmarlarım sana :cherry:

inşallah gelsin motor da olum evlensin düğünùnü yapsın ne yapacak motoru o cücük :) ben 10 ay ne yapacam olum motorsuz dayanamam o askerliğe

inşallah gelsin motor da olum evlensin düğünùnü yapsın ne yapacak motoru o cücük :) ben 10 ay ne yapacam olum motorsuz dayanamam o askerliğe

ulem yaramaz nerelerdesin sen, hacı telefon neden hep kapalı yahu :queen:
olum motor yolda, neden bahsediyon sen pis tek silindir ,allahın hava soğutmalı motoru :queen:

komandoyum ulen ben telefon kullanmıyorum :) çanakkalede göreve başlıcam bu hafta bı motor alıyım diyorum :)

olum askerliğini bitir öyle al.. orada motoru ne yapcan.. kanka bizde inazumanın parasını verdik aralık sonu gibi motoru bekliyorum..

olum çok binesim var motora özledim haftasonları çıkıp 2 turlasam yeter aslında:) seninki de hayırlı olsun yılbaşına kadar gelecek yanı bu motor garanti mi?

olum çok binesim var motora özledim haftasonları çıkıp 2 turlasam yeter aslında:) seninki de hayırlı olsun yılbaşına kadar gelecek yanı bu motor garanti mi?

sözleşme imzaladık sözleşmede aralık 15 ile aralık sonu arasında teslim edilecek yazıyor.. geç gelirse benim için iyi çünkü hem yıl atacak hemde havalar bozuk mart gibi olsa süper olur.. motoru tanıma açısından havalar müsait olur.. şimdi gelse bi binecez 3 gün binmicez

niye kışın motora binilmez mi? gerçi sen tatlı hava motorcususun dı mi :) ee sözleşmeye uymama durumunda yaptırımı nedir dayılara? ve motorun tam rakam nedir?

Sinan08 430 da iyice bitti hiç tıklamadı valla

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------

Herkese selamlar tekirdag da günlük güneş süper hava haydin yollara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar