Elletmeden önce motor rahat çalışıyordu sanırım subaplardan.Neyse kendım tekrar ayarlıcam artık.Tam olcude sentıl bulabılsem ısım daha rahat olacak.
Emme 0.10 mm, egsoz 0.12 +-0.02mm değerleri :cat:
Elletmeden önce motor rahat çalışıyordu sanırım subaplardan.Neyse kendım tekrar ayarlıcam artık.Tam olcude sentıl bulabılsem ısım daha rahat olacak.
şerit biraz yamuk oldu ama İnş çıkmaz hemen
[URL=http://imageshack.us/photo/my-...g571.imageshack.us/img571/9977/dsc00045ou.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/url]
İyi güzel çokta belli değil yamukluğu, bende adi bir şey almıştım ama hiç kalkma filan yapmadı. Bir şey olmaz.
eline sağlık dostum böyle işlerden hiç anlamam anlayan ve kabiliyeti olan güzel şeyler yapıyor
eline sağlık güzel olmuş.. maşşallah..
günaydın beyler.....
slm arkadaşlar lastiklerimden memnun değildim tavsiyelerinizle gittim michlen sipariş ettim bugün geldi taktırttım sürüş keyfi bile değişti kesinlikle tavsiye ederim ve teşekkür ederimiyi günler
slm arkadaşlar lastiklerimden memnun değildim tavsiyelerinizle gittim michlen sipariş ettim bugün geldi taktırttım sürüş keyfi bile değişti kesinlikle tavsiye ederim ve teşekkür ederimiyi günler
Zinciri gererken sol gerdirmenin vidasi diş sıyırdı. Somun olan yer düz çivi gibi oldu.
Bu arada kızı istedik. Cumartesi günü 2de söz yapacağız. Allah'a emanet olun.
hayırlısı olsun maxi..Zinciri gererken sol gerdirmenin vidasi diş sıyırdı. Somun olan yer düz çivi gibi oldu.
Bu arada kızı istedik. Cumartesi günü 2de söz yapacağız. Allah'a emanet olun.
..... yedin hemşerim..... tecrübe konuşuyor...benimde bugün nişan var.... Karşı tarafın motordan haberi yok..duyumlara göre motordan nefret ediyormuş... GEçmişte kötü anıları olmuş trafikte motorcularla :salut: