Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şerit biraz yamuk oldu ama İnş çıkmaz hemen

dsc00045ou.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

İyi güzel çokta belli değil yamukluğu, bende adi bir şey almıştım ama hiç kalkma filan yapmadı. Bir şey olmaz.

F54

eline sağlık dostum böyle işlerden hiç anlamam anlayan ve kabiliyeti olan güzel şeyler yapıyor

İyi güzel çokta belli değil yamukluğu, bende adi bir şey almıştım ama hiç kalkma filan yapmadı. Bir şey olmaz.

eyv kalkmasın diye gerdirmedim hayırlısı

eline sağlık dostum böyle işlerden hiç anlamam anlayan ve kabiliyeti olan güzel şeyler yapıyor

başta bende yapamadım elime aldım 30 cm çekip çekip çıkardım sonra el alışınca kendiliğinden oluyor

eline sağlık güzel olmuş.. maşşallah..
günaydın beyler.....

eyv günaydın

slm arkadaşlar lastiklerimden memnun değildim tavsiyelerinizle gittim michlen sipariş ettim bugün geldi taktırttım sürüş keyfi bile değişti kesinlikle tavsiye ederim ve teşekkür ederim :) iyi günler

slm arkadaşlar lastiklerimden memnun değildim tavsiyelerinizle gittim michlen sipariş ettim bugün geldi taktırttım sürüş keyfi bile değişti kesinlikle tavsiye ederim ve teşekkür ederim :) iyi günler

200 lira yı bende yesem benim bile keyfim değişir.... bi 70 lik balık fena mı olur....

Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin, bu hafta bende taktıracağım, ne kadara aldın, taktırmaya ne kadar verdin, bilgimiz olsun.

arkadaşlar bişey fark etttim rewit mont alcaktım bildigiiz gibi ama rewitin kendi sitesindeki rewit apollo serisi farklı olarak gösteriyor linklerini vereyim acaba türkiyedeki satıcaların sattıkları cakma olmasın :S kafama bu takıldı bi yardım eder misiniz?

orjinaal rewit: http://www.revit.eu/en/#/products/FJL042

satıcıların verdigi gösterdigi rewit antalyadaki motor bayyileride aynı istanbuldaki satıcıların nettenn baktımlarımda aynı buda satıcıların verdigi model :http://www.revit.eu/en/#/products/FJL042

ltfn biri yardımcı olsun

arkadaşlar sorunu biraz araştırma ile cözdüüm rewitin ana sitesindeki baktıgım mont aynısının deri olanı imş beim baktıgım ise kumaş modeli teşşekkür ederim

Zinciri gererken sol gerdirmenin vidasi diş sıyırdı. Somun olan yer düz çivi gibi oldu.

Bu arada kızı istedik. Cumartesi günü 2de söz yapacağız. Allah'a emanet olun.

Zinciri gererken sol gerdirmenin vidasi diş sıyırdı. Somun olan yer düz çivi gibi oldu.

oh hayırlı olsun.... bende eşimi istemiştim hemde 3 kez babası bende serseri motorcuya verilecek kız yok demişti... kaçırdım.. vermezse kaçırın ....

hayırlısı olsun maxi..
bende geçen kız arkadaşımın babası ile tanıştımm.
yav ne zor seymış karşısında iki büklüm kaldım pot kırmayayım diye :))
kısmetse ekimde de biz isteyecez.
görüşme olumlu geçti..

Bizim kayınpederde motor bindiğimi öğrenince kışkırtmaya çalışanlara kapak gibi cevap vermiş o zamanlar " Damat motor biniyomuş motorcuymuş" demişler oda demiş "olsun bizde zamanında beygir biniyoduk" :queen: beygirle motor aynı babacığımın :p zihninde :queen:

benimde bugün nişan var.... Karşı tarafın motordan haberi yok..duyumlara göre motordan nefret ediyormuş... GEçmişte kötü anıları olmuş trafikte motorcularla :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar