ayin 12sınde askere gidiyorum fatihim
len bu ekmekarası nın amma seveni var kıskandım şimdi he:salut:
len durmuş sakarya ya düşersen bi tekme de ben vururm ona göre:queen:
behçet 2 gün askerlik zor bitmiştir hee:mrgreen:İki sene önce gelmiştim Sakarya ya iki gün askerlik yapmıştım :queen:
behçet 2 gün askerlik zor bitmiştir hee:mrgreen:
valla üstad 1 senedir bende araştırıyorum bu işleri ne alsam falan diye... bundan bikaç hafta öncesine kadar senin durumundaydım..bende daha çok tvs ve yamaha ybr idi..honda da aklımdaydı..
ama sana şunu söyliyeyim ..aradığın kriterler çok önemli tabi..ben ybr gibi naked tarzına yakın modelleri çok severim... hatta seneye falan motor büyütürsem oda 250 naked olacak... neyse
ben askerdeyken (mayısta geldim) honda cbf 150 ye acayip bir zam yaptılar.geçen sene ağustos ayında honda 4000 lira iken bu sene 4800 oldu hatta 2011 yılının başlarında 3800 civarıymış..
yani 1 sene içinde nerden baksan 1000 lirayı aşkın bir zam yaptılar..o yüzden hondada soğudum..zaten hondanın dış görünüşünü beğenmiyodum pek...1-2 hafta öncesine kadar kafayı yiyodum ne alsam diye. 3 model arasında kalmıştım... en son gözümü kapadım yamaha aldım... çok memnunum
sana şunu söyliyeyim ne alırsan al ki sıfır alacaksın.. aldıktan sonra bu düşüncelerinin hepsi gidiyo ...
motoruna biniyosun ve keyfini çıkarmaya başlıyosun.. sağlam aletler olunca keyif dahada bir artıyor...
ben yamaha almanı tavsiye ederim...
arkadaşlar durmuşun nereye gideceği belli olmuş. (asker) ben şahsen duyunca biraz üzüldüm. 45 kilo adam oraya gönderilirmi yahu? Neyse yarın kendisi yazar zaten. İyi geceler.
napıyonuz kız çocukları iyi dilekleriniz için hepinıze teşekkürler ama herkesi ıskaladım..öncelikle uzun dönem çıktı..jandarma komando kolluk komutanı olarak izmir foca çıktı..bu haberi alınca motoru ihtiyacı olan bi kardeşimine uygun fiyata verdim çünkü orada motora binmek yalan olur..3 ay sonra görüşürüz Allaha emanet olun bebeler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Ulen yumiş benim motorun ön takım 45 kilo olumben 76 kiloda 177 boyda alemin en erotık ybrcisiydım daha dün geceye kadar artık mavi bereliyim dağılın uleyyyn
![]()
napıyonuz kız çocukları iyi dilekleriniz için hepinıze teşekkürler ama herkesi ıskaladım..öncelikle uzun dönem çıktı..jandarma komando kolluk komutanı olarak izmir foca çıktı..bu haberi alınca motoru ihtiyacı olan bi kardeşimine uygun fiyata verdim çünkü orada motora binmek yalan olur..3 ay sonra görüşürüz Allaha emanet olun bebeler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Ulen yumiş benim motorun ön takım 45 kilo olumben 76 kiloda 177 boyda alemin en erotık ybrcisiydım daha dün geceye kadar artık mavi bereliyim dağılın uleyyyn
![]()
Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Yeri gelmişken araştırdığın için sana sorayım. 250 cc fiyatı yüksek olmayan (en çok 7000 lira) ve Çin motoru olmamak kaydı ile
alınabilecek motor varmı? Artık eskisi gibi değil bir sürü model marka var ben pek takip edemiyorum.
Hayırlı tezkereler Durmuş . Güle güle git gel.
İkinci el pek istemiyorum. Nasip olursa sıfır almaya niyetim var. Ama bu sene değil, önümüzdeki sene. Ben bildik marka olmasını istiyorum. Suzuki iyide hyosung u hiç duymadımvar ..benim almak istediğim motor "hyosung gt 250 naked" ...baya güzel motor ve 7000 liraya çok daha temizlerini bulabilirsin... haa bu arada "suzuki gw 250 inazuma" var..o daha gelmedi ama seneye kadar 2. el piyasasıda oluşur...daha çok var şu an aklıma gelmiyo ama ben bi hyosung almak istiyorum 250 cc...
hayırlı teskereler öncelikle sayılı gün geçer derler ama yerin kötüde olsa seversen sayılı gün geçer.. rütbeni son noktasına kadar kullan..Sen bizi boşver ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR ne alakaysasağol varolbiraz kazık yere gidiyorum galiba da sikinti yok yahu buna şükür daha kötüsü de olabilirdi dıcem daha kötü pek bi yer yok heralde isparta haricinde
ulen bebeler akıllı olun kimseyle kavga etmeyin birbirinizle hele hiç kavga etmeyin
sedat senle yumurtaya idi bu sözüm yapmayın olum koca adamsınız bebeler
![]()