Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

napıyonuz kız çocukları iyi dilekleriniz için hepinıze teşekkürler ama herkesi ıskaladım..öncelikle uzun dönem çıktı..jandarma komando kolluk komutanı olarak izmir foca çıktı..bu haberi alınca motoru ihtiyacı olan bi kardeşimine uygun fiyata verdim çünkü orada motora binmek yalan olur..3 ay sonra görüşürüz Allaha emanet olun bebeler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

Ulen yumiş benim motorun ön takım 45 kilo olum :) ben 76 kiloda 177 boyda alemin en erotık ybrcisiydım daha dün geceye kadar artık mavi bereliyim dağılın uleyyyn :)

hayırlı olsun...................

arkadaşlar motorun rodajı için neler yapılır ..yaklaşımlar nelerdir.....sitenin forumlarında bu konu çok dağınık...özellikle yamaha ybr için spesifik bir yaklaşım varmıdır..60 geçmiyorum sürerken.. genelde..50 km hızım..ama sanki motorda 60 ı geçemiyo :D 5000 deviri aşmadım hiç.. 5 vitese bile çıktığım oldu..

motor açıldığında nasıl farkedecek? ya da kaç km de açılmaya başlar..?

5 bin küsür devirlerle 60 la gidiyor zaten 5. viteste :cat: bir sıkıntı yok :)
Rodajın bitince 5000 devir altı değil üstü gideceksin hep :cat:

Dadaş motordan bakım için fiyat aldım.Debriyaj balatası,Subap ayarı, karbüratör ayarı,yağ hepsi 145 tl nasıl fiyat acaba ?

S.a beyler .. Yarın motoru bakmaya gidicem gibi.. Borca girmişken saglam bi fotograf makinesimi yoksa telefonmu alayım diyorum.. ?

düzceden arkadaş var mı forumda... eğer varsa yarın düzceye geliyorum tanışmak isterim... :)

Dadaş motordan bakım için fiyat aldım.Debriyaj balatası,Subap ayarı, karbüratör ayarı,yağ hepsi 145 tl nasıl fiyat acaba ?
sübapla karb ayarı 20 lira burda yağda bi o kadar olsa 100 gaymemi debriyaj balatası ve işçilik..Aslında normal gibi hiç yoksa 50-60 lira balata olsa bi 40 lirada balataya işçilik aşmış oluyor.. bide contayıda değiştircek orjinal bi 15 te o vardır... valla mantıklı düşünürsek normal..ama kendin değiştirirsen balata 12 lira yan sanayi kanka ASK :p

sübapla karb ayarı 20 lira burda yağda bi o kadar olsa 100 gaymemi debriyaj balatası ve işçilik..Aslında normal gibi hiç yoksa 50-60 lira balata olsa bi 40 lirada balataya işçilik aşmış oluyor.. bide contayıda değiştircek orjinal bi 15 te o vardır... valla mantıklı düşünürsek normal..ama kendin değiştirirsen balata 12 lira yan sanayi kanka ASK :p

cimri herif hemen ucuz balata düşünüyor.. kanmayın buna....

kanka istediğini yaz sana boynum kıldan incede çoluk çocuğun eline malzeme verme gözünü sevem:rendeer:

bence fiyat dükkan olduğu ve yetkili servis olduğu düşünülürse gayet normal:... abartı bir fiyat yok.. ama ucuz olsun falan diye düşünülürse o zaman yan sanayi ürünler devreyte giriyor...

Yok orjinal olsunda :) Herkez fiyat normal diyor ozaman yaptıracagım orda ıçim rahat olur en azından.Burda bir servise sordum subap ayarı nasıl yapıyosunuz diye el ile yaparız dedi.Bende Motor aksamını yetkılı servısten baska bıyere dokandırmıyacam :p

bence fiyat dükkan olduğu ve yetkili servis olduğu düşünülürse gayet normal:... abartı bir fiyat yok.. ama ucuz olsun falan diye düşünülürse o zaman yan sanayi ürünler devreyte giriyor...

Sen bunu dediysen sorun kalmamıstır abi.Sana Fz8 ile xj6 yı soracakdım heralde ? Maıl attım adamlara malum boludan gıdıcem haftaya hangı gun uygun olur diye bakalım hangı gun verıcekler.

Yok orjinal olsunda :) Herkez fiyat normal diyor ozaman yaptıracagım orda ıçim rahat olur en azından.Burda bir servise sordum subap ayarı nasıl yapıyosunuz diye el ile yaparız dedi.Bende Motor aksamını yetkılı servısten baska bıyere dokandırmıyacam :p

Sen bunu dediysen sorun kalmamıstır abi.Sana Fz8 ile xj6 yı soracakdım heralde ? Maıl attım adamlara malum boludan gıdıcem haftaya hangı gun uygun olur diye bakalım hangı gun verıcekler.

sor okan benim için ..2013 model olacakmıymış ellerinde...

arkadaşlar depoyu fullemiştim 1 ay önce filan 350 km yapmışım şimdi bidaha fulledim 44 lira aldı :silent: benzine zam geldi ilkinde pompacı depoyu ağzına kadar doldurmadı şimdi baya dolu ama yinede bu kadar farketmesi normal mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar