kısa süreliğine ilana koydum
motorda herhangı bı sıkıntı yok
ön arka fren balataları yenı
hava fiiltresi yenı yağı yeni
debriyaj balatası yenı
hepsı bu pazar deişti 5 gun önce
motorumla ılgılı sıkayetım yok alan pişman olmaz artık borclardan bunaldım az bı borçcum kaldı üzerine para alabılecegım motorlarla takasa girerim az 400 500 lira alıcagım motorlarla olmas tabi kide kurtarmaz borclarımı en kötu 1 1.500 para almam lazım kı borcumu harcımı kapatım
eksiklerine gelınce ön çamurlukta ufak bı catlak var stıcer yapıştırıldıgında bellı bıle olmas
depoda ufak bi yumruk izi var
sol depo yanındakı grenahda yıne ufak bı catlak var cok yakından bellı oluyor
ve egzoz saçında ufak bı kırık var
yanı bunlar öle buyutulecek seyler deil ben baştan yazıyorum kımseyı kandırmanın alemı yok gözunuzde belki büyütebilirsiniz ama o kadar abartılacak sekılde darbeleri yok dısardan ayrıntılı bakmak lazım güncel fotolarını da koyacam ama alan pişman olmaz buna eminim 3.250 yazdım gecenlerde 2 gunde 8 kısı aradı biri plazma verım bırı yatak odası verım vb. vs vs gibi seyler teklif ediyolar bunları kabul etmıorum
SADECE 1 HAFTALIGINA GEÇERLI FIYAT
REVİT DERİ MONTUMDA VAR İLGİLENEN OLURSA ONUDA 500 E VERİCEM 2 SİNİ BİR ALIRIM DERSENIZ ONA GÖRE OTORUP TANIŞIR ANLASIRIZ (MOTORUN DİĞER RESİMLERİDE DİĞER İLANDA VARDIR)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-mont-fiyat-dustu-son-1-hafta-96163144/detay/
3.100 tl
0533 088 30 42 metin
orjinal 30 31 binde makına