onur ybr sorunsuz az yakıtlı 2 eli güzel olan yedek parçası nı her yerde bulabileceğin bi motosiklettir rahatlık konusunda ise gerçekten süper bi sürüş konforu vardırBende konu açılmışken YBR ile CBF arasında kalakaldım. Yakıt cimrilği, uzun yol tutuşu (artçılı + bagaj olarak), parça bulunabilirliği olarak hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar? ben izmirdeyim, izmir ve çevresini dolaşmak için alacağım yani özellikle şehir dışı için istiyorum yani motosikleti.
Cevap için teşekkürler sevgili adem80Fiyat açısından sıfır YBR almak daha mantıklı o zaman
Peki hız bakımından hangisi daha iyi ? CBF in hız gösterge panelinde 100 km hızdan sonrası kırmızı, neden ?
onur ybr sorunsuz az yakıtlı 2 eli güzel olan yedek parçası nı her yerde bulabileceğin bi motosiklettir rahatlık konusunda ise gerçekten süper bi sürüş konforu vardır
çünkü 100 den fazla gitmiyor :queen: şaka biyana 100 den fazlası ve fazla devir zararlı o motor için. Devrine baktınmı? Max 9 bin devir :santa: ybr al devri zorlasanda bişey olmaz :cat:
ben şahsen cbf ye 4.5 bin tl verip almam. Ybr alırım sorunsuz binerim. 1 hd düşük olsun sorunsuz olsun :cat: titan tercihi yapma nedenim, hem sorunsuz, hem güçlü, hemde hızlı.