Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar, sonunda bende yamahama kavuştum.. 2012 YBR 125 ESD siyah.. Mersinden Hakan... Kazasız sürüşler..

F54

herkeze iyi pazarlar.

hakan hoş geldin.yeni motorun hayırlı olsun.

Bende konu açılmışken YBR ile CBF arasında kalakaldım. Yakıt cimrilği, uzun yol tutuşu (artçılı + bagaj olarak), parça bulunabilirliği olarak hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar? ben izmirdeyim, izmir ve çevresini dolaşmak için alacağım yani özellikle şehir dışı için istiyorum yani motosikleti.

ybr alırsan yanında yağ taşımazsın ekleme yapmak için. Cbf 12.5 torkla rampada ybr den iyidir.yakıt ikiside azdır. Rahat ve konforludur ikiside.seçim size kalmış.

Cevap için teşekkürler sevgili adem80 :) Fiyat açısından sıfır YBR almak daha mantıklı o zaman :) Peki hız bakımından hangisi daha iyi ? CBF in hız gösterge panelinde 100 km hızdan sonrası kırmızı, neden ?

F54

Bende konu açılmışken YBR ile CBF arasında kalakaldım. Yakıt cimrilği, uzun yol tutuşu (artçılı + bagaj olarak), parça bulunabilirliği olarak hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar? ben izmirdeyim, izmir ve çevresini dolaşmak için alacağım yani özellikle şehir dışı için istiyorum yani motosikleti.
onur ybr sorunsuz az yakıtlı 2 eli güzel olan yedek parçası nı her yerde bulabileceğin bi motosiklettir rahatlık konusunda ise gerçekten süper bi sürüş konforu vardır

Cevap için teşekkürler sevgili adem80 :) Fiyat açısından sıfır YBR almak daha mantıklı o zaman :) Peki hız bakımından hangisi daha iyi ? CBF in hız gösterge panelinde 100 km hızdan sonrası kırmızı, neden ?

çünkü 100 den fazla gitmiyor :queen: şaka biyana 100 den fazlası ve fazla devir zararlı o motor için. Devrine baktınmı? Max 9 bin devir :santa: ybr al devri zorlasanda bişey olmaz :cat:

hala ybr cbf davası var mı ya komik valla cbf daha güçlü daha hızlı eğer bunları istiyorsan al cbf ama diğer herşey için ybr sağlamlık , konfor , yakıt aklına gelebilecek herşey

150 cc 11 hp. Çok güçlü Allah için.::winkwink ybr 125 cc 10 hp. Biraz tork var o kadar. 11 hp benim 96 model 125 cc titanın orjinal hp si. Hem hızlı hemde güçlü. Hımm. Öyle olsun bakam. İnandık.

hea işte biliyorum 1-2 beygir fazla olduğunu sonuçta 150 cc tabi ki daha fazla tork olacak sonuç olarak herkes biliyor cbf iyi değil

selamlar. benım ybr nın arka frenıne dusuk hızlarda basınca uyuz edıcı bı gıcırtı cıkartıyor. yuksek hızdayken yada kampana sıcakken sorun yok. gecenlerde soktum balatalarda tukenme yok. bı ıkı tozunu ufledım temızledım bir iki gun kesıldı ardından gene basladı..sızdede oluyormu bu sorun.

Selam beyler kolay gelsın:) Epeydir resim paylaşmamıştım bi açılış yapalım :)

Km baya ilerledi :)

IMAG0176.jpg

Yeni bagladıgım far anahtarım :)

IMAG0175.jpg

ve birkaç resim..

IMAG0170.jpg

IMAG0167.jpg

IMAG0166.jpg

o okan hoş geldin nerlerdesin yav özlettin kendini motorunda ışıl ışıl ha km si bile aynı nerdeyse hiç km yapmamaışsın :)

onur ybr sorunsuz az yakıtlı 2 eli güzel olan yedek parçası nı her yerde bulabileceğin bi motosiklettir rahatlık konusunda ise gerçekten süper bi sürüş konforu vardır

2011 modelini birkaç gün kullanma fırsatını buldum, uzun yolda yaptım, çok hoşuma gitmişti.

çünkü 100 den fazla gitmiyor :queen: şaka biyana 100 den fazlası ve fazla devir zararlı o motor için. Devrine baktınmı? Max 9 bin devir :santa: ybr al devri zorlasanda bişey olmaz :cat:

Benim merak ettiğim konu honda çok para istemiyor mu CBF için ? Fiyat olarakta YBR daha mantıklı geliyor nedense :s

ben şahsen cbf ye 4.5 bin tl verip almam. Ybr alırım sorunsuz binerim. 1 hd düşük olsun sorunsuz olsun :cat: titan tercihi yapma nedenim, hem sorunsuz, hem güçlü, hemde hızlı.

demekki benim titan ehliyet alacak yaşa gelmiş :queen: varmı 16-17 yaşında ybr?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar