Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İzzetçiğim daha eliyete ona buna da para lazım amma velakin , aldın aldın alamadın o zaman alamadın :p

İzzetçiğim daha eliyete ona buna da para lazım amma velakin , aldın aldın alamadın o zaman alamadın :p

Kursa az bi borcum var 250 de cıkarması tutucak işte..O yüzden işte biraz daha para biriktireyim diyorum..Ama kullananların hiçbiri kötü demiyor..20-25 Bine gelenler varmıs.

F54

evet beyler size saygı değer bi abimizi tanıtmak isterim bozkurt 74 abimiz beyaz pantolonlu olan abimiz yeşilli yakışıklı ben gözlüklü contura volta da mucit irfan abi arkamızda ki şahaser de sakaryadan emre arkadaşımızın şadow u bulunduğumuz yer sakarya fest alanı poyrazlar gölü benim aslan parçası da gölge de dinleniyor:p

F54

adem len keşke sen de buralarda olsan arada yarış yapardık senle sen beni geçsende takılırdık öyle buralarda çok kral adamlar var

fatih sakarya çok uzak yav. Motor gidermi? Gider tabiki. Ama ademin dötü okadar uzak yolu yermi acep? :queen: hacı şaka bi yana gelmek isterim. Seni ve irfan abimle görüşmek çok isterim. Ama vakit, nakit derdi var dostum. :pr:

F54

evet sakarya uzak başka sorunlarda varmış sende belki ben senin yanına gelirim bu yıl eğer olmaz sa sende beni bekleme adem:pl:

F54

adem abisi tatilde ben yapacam bak zaman geliyor hala bi hal çare bulamadım.

ben herşekilde yerim adem seni zebra 90cc nedersn:)

bodrum. Ya benim motor gelmiş 65 bine, bi arkadaşımda almış 3 bin km de gıcır gıcır bi ck 125, 2.5 yıl önceydi. İş arkadaşımdı. Bol bol geziyoduk. Vaktimiz çoktu. Her gezmeye gittiğimizde deli gibi kapışıyodu benle. Benim motor ehtiyar. Genelde o geçiyodu beni. Geçmesi önemli değil, iş yerinde rezil, kepaze ediyodu beni. Öyle bi kızdımki, yeter artık dedirtti beni. Hiç bi problemi olmayan motorumu buyüzden 300 lira masraf edip, 150 cc ye çevirttim. Üstüne 250 tlden fazlada elektrik aksamını güçlendirmek için masraf ettim. Tam performans alabilmek için. Bikere rektefeden sonra bodrum yaptık o arkadaşla, bidaha göremedim. Uğramadı :queen: ben gezerim. Amaaa gezdikten sonra arkadaşımın veya arkadaşlarımın bak adem nası tokatladım seni diye alaya alınmaktan hiç hoşlanmam. O kadar gıcık oldum artık. Haa benmi tokatladım? Gıkım bile çıkmaz. Durum vaziyet budur arkadaşlar. Beni anlamışsınızdır umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar