Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr tek kişi de son gaz 115 ile 120 km arası hız yapar..2 kişide de aynı hızı yapar..motor şişme yapmaz..bunu dün cevapladım..şişmez diyorsak şişmez..aynı şeyleri sormanın anlamı yok değil mı ama..? ilerleyen kmler ve bakımsızlik ve motorun üzerindekı yük ve rüzgara göre son hızını değişebilir..ben hafif eğımli yolda 7bin kmde iken 132 gibi birsey gördüm bir daha da denemedım aklımın ucundan bile geçmiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

şu forumun sayfalarını geriden başlayıp okusan hep aynı şeyler konuşuldu zaten göreceksın ama sen dağıl kimse okumuyor

400'üncü sayfalardan beri bakıyorum. Okuyabildiğimi okuyorum. Okumadığımı nerden çıkardın da bana kızıyorsun? Araştırdığımı belirtmiştim. 1300 sayfa var 400'den bu yana. 10-15 dakikalık birşey değil ki bu hemen okıyımda bitsin. Google'ye yazarakta araştırdım her önüme çıkan bilgiden yararlanmaya çalışıyorum. Damdan düşer gibi pat diye gelipte sormuyorum. Öğrene bildiğim, bulabildiğim kadar bilgiden yararlanıyorum merak etme. Bulamadığım, yada bulupta tam olarak istediğim bilgiye ulaşamadığım yerlerde size danışmak istiyorum. Oda korka korka oluyor. Neden dersen? Böyle 1 karış suratla karşılaşınca insanın ne hevesi ne merakı kalıyor. Al motoru vur yere işte o zaman. Şahsen ben böyleyim. Kendi adıma konuşuyorum. Rica edip, özür dileyerek sordum. Yine zorla cevap verilince, kovuyormuş gibi bir araştırın sayfaları okuyun da gelin diyince insan soğuyor, forumdan da, motordan da. Ne hevesi kalıyor ne merakı...

canım ciğerim esd modeli ile ilgili yorumları tarasan yeter hepsini oturup deli gibi okumana gerek yok kı ateşlenme yani :)

Merhaba arkadaşlar

Egelim 43 ve eşi şu an Alanyada benim yanımda elimizden geldiğince iyi bakıyoruz kendilerine sizlere bol bol selamları var :king:

ya bende kaç gündür niye yazmıyo bu egelim diyom. Bak nerelere gitmis. A.s. Bizdende selam söyle.

Aleykümselam arkadaşlar şu an klavye bende ben yazıyorum zaten Fatihin üyeliği ele geçirdim :p

---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

fatih abisi sakarya ya gelecekmisiniz:silent:
Maalesef Fatihçim yengen vizesini alamıyoruz :pr: (Egelim 43)

F54

Aleykümselam arkadaşlar şu an klavye bende ben yazıyorum zaten Fatihin üyeliği ele geçirdim :p

---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

Maalesef Fatihçim yengen vizesini alamıyoruz :pr: (Egelim 43)
vaybe tüm tr yi gezdin bi sakarya ya mı gelemiyorsun yanlız çok güzel bi festival kaçırdınız benden söylemesi :p

Hayırlısı olsun yapılacak bi şey yok (gelmişken kalalım diyor içişleri bakanı) :santa: bir dahaki sefere inş.

Herkese günaydın :)

adem80 Sende galiba titan var. Msn verebilirmisin bana? Özelden birşeyler sorucam sana. Burasını kirletmeyelim. Özelden msj attmıştım cevap vermedin :silent:

günaydın beyler, bin bakımından sonra debriyajım dahada yukardan kavrama yapıo bu nedendir acaba ? kötü bişeymi acep? teşekkürler.

s. aleykum.
yaklaşık 1 aylık 2012 Model siyah YBR kullanıyorum
Xenon farlara kafamı taktım bu aralar,
Bazıları gözü alıyormuş, Mercekli olanların gözü almadığını duydum,
Beyaz veya Buz mavisi Tercihim,
YBR için Özel üretilmiş Gözü almayan Orjinal Kaliteli Xenon Far nerden bulabilirim. ( Aküye zarar vermeyen )
Veya bilmediğim başka şey varsa yardımcı olurmusunuz.

selam arkadaşlar..sinyal/stop ları led yapma konusunda ankara'daki arkadaşlara yardımcı olurum seve seve..ben hobi olarak yapıyorum..park lanbaını mantar geniş açılı led..fren lambasını ise 1 watt power led yapıyorum güzel oluyor..malzemeyi alın melin para pulla işim yoktur bilginize..saygılar:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Herkese günaydın :)

adem80 Sende galiba titan var. Msn verebilirmisin bana? Özelden birşeyler sorucam sana. Burasını kirletmeyelim. Özelden msj attmıştım cevap vermedin :silent:
Arkadaşım msn em yok. Dün özeldende yazdım. Facem var. İstersen ordan ulaş, burdan ulaş. Farketmez. Dünden beri soramadın şu sorunu :pr: sor arkadaşım biliyosam hertü yardım ederim. Yeterki sor. [email protected] face adresim. Bende 3 tane titan var ama 1 tane bilgisayar yok :pr: my cp :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

özelden 2 adet msj gönderdim. Bu namıssız cepten mi yapıyo acaba? Msj kutusumu doldu acep?

Arkadaşım msn em yok. Dün özeldende yazdım. Facem var. İstersen ordan ulaş, burdan ulaş. Farketmez. Dünden beri soramadın şu sorunu :pr: sor arkadaşım biliyosam hertü yardım ederim. Yeterki sor. [email protected] face adresim. Bende 3 tane titan var ama 1 tane bilgisayar yok :pr: my cp :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

özelden 2 adet msj gönderdim. Bu namıssız cepten mi yapıyo acaba? Msj kutusumu doldu acep?

Çok teşekkür ederim. İnternette araştırdıktan sonra sorularımın cevaplarını bulabildim. Biraz zor oldu ama olsun napalım. :)

benim topiğe geç, sor. Belki benden değişik cevaplar alabilirsin. Honda cg 125 kullanıcıları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar