Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr tek kişi de son gaz 115 ile 120 km arası hız yapar..2 kişide de aynı hızı yapar..motor şişme yapmaz..bunu dün cevapladım..şişmez diyorsak şişmez..aynı şeyleri sormanın anlamı yok değil mı ama..? ilerleyen kmler ve bakımsızlik ve motorun üzerindekı yük ve rüzgara göre son hızını değişebilir..ben hafif eğımli yolda 7bin kmde iken 132 gibi birsey gördüm bir daha da denemedım aklımın ucundan bile geçmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
şu forumun sayfalarını geriden başlayıp okusan hep aynı şeyler konuşuldu zaten göreceksın ama sen dağıl kimse okumuyor
400'üncü sayfalardan beri bakıyorum. Okuyabildiğimi okuyorum. Okumadığımı nerden çıkardın da bana kızıyorsun? Araştırdığımı belirtmiştim. 1300 sayfa var 400'den bu yana. 10-15 dakikalık birşey değil ki bu hemen okıyımda bitsin. Google'ye yazarakta araştırdım her önüme çıkan bilgiden yararlanmaya çalışıyorum. Damdan düşer gibi pat diye gelipte sormuyorum. Öğrene bildiğim, bulabildiğim kadar bilgiden yararlanıyorum merak etme. Bulamadığım, yada bulupta tam olarak istediğim bilgiye ulaşamadığım yerlerde size danışmak istiyorum. Oda korka korka oluyor. Neden dersen? Böyle 1 karış suratla karşılaşınca insanın ne hevesi ne merakı kalıyor. Al motoru vur yere işte o zaman. Şahsen ben böyleyim. Kendi adıma konuşuyorum. Rica edip, özür dileyerek sordum. Yine zorla cevap verilince, kovuyormuş gibi bir araştırın sayfaları okuyun da gelin diyince insan soğuyor, forumdan da, motordan da. Ne hevesi kalıyor ne merakı...