geçmiş olsun nasıl oldu bu ?[url]http://e1206.hizliresim.com/y/x/8ytxm.jpg[/url] 18bin km sonra bir ilk yaşandı çok mutsuzum
geçmiş olsun nasıl oldu bu ?[url]http://e1206.hizliresim.com/y/x/8ytxm.jpg[/url] 18bin km sonra bir ilk yaşandı çok mutsuzum
cbf motor mu la? koltuğu geniş olmasa 'bıyığımı' satarlardı o motorugözümle gördüm kuryenin biri pet şişeye yağ koymuş onu da arka çanta demirine sıkıştırmış geziyordu
ulen yağı püsürü ile uğraştıktan sonra sıfır motor niye alayım kı bıde 5bin lira?
cbfle 1 haftada 2 kişi dip gaz 950 km yapmasan senin sözlerine inanıcam hearkadaş bu motorların hepsi aynı birbirne göre artıları eksileri var...neyin kafası bu yahuu
he cbf 5000 oldu verilirmi şuan verilmez ama 4000'in altındayken alınırdı şimdi çok para be abi...eski fiyatı olsa sıfır cbf alırdım...
arkadaşlar 1600 km de ybr alcaktım 2012 model parası anlaştık hatta fiyat söyliyim 3650 TL ye bugün bakmaya gittim motora 2011 model çıktı.2012 trafiğe çıkışlı ama 1600 kmde motor belli temiz fiyat nasıl sizce fazla mı 2011 için ben ucuza denk getirdim diye alıyordum ? normal bir fiyatsa vazgeççem
işte kanka işler her daim yolunda gitmiyor:wiinkk:pelùş bana bi aylığına motor lazım işe gidip gelmeye ondan ucuz birsey bakıyorum bir ay sonra 3e 5e bakmadan satarım zarar falan umrumda değil..benim cengaver motoru da forumdan bir abi istedi geldi baktı görüştük ettik ona verme niyetindeyim ama onun ağustosa kadar beklemeye vakti yok motorsuzluk basına vurmuşbenim de ybryı verirsem binmeye motorum yok..sana sat dedik senin motoru vereyim sana bunu sen sallandın olum..nakite vericem kı hem yatmasin hem de motorun parası hanıma sözüm..
arkadaşlar 1600 km de ybr alcaktım 2012 model parası anlaştık hatta fiyat söyliyim 3650 TL ye bugün bakmaya gittim motora 2011 model çıktı.2012 trafiğe çıkışlı ama 1600 kmde motor belli temiz fiyat nasıl sizce fazla mı 2011 için ben ucuza denk getirdim diye alıyordum ? normal bir fiyatsa vazgeççem
normal bi fiyatsa neden vaz geçeceksinki bir mal alırken satıcının da malını öldürmemek gerekir:cat:---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:17 ----------
[/COLOR]
Beyler bi yardımcı olun ya napıyım yarın kesin bilgi vermem gerekiyor ?
normal bi fiyatsa neden vaz geçeceksinki bir mal alırken satıcının da malını öldürmemek gerekir:cat:
düşene bi tekme de biz atmayalım arkadaşım:bounce:
o motor o paraya alınır güzel fiyat vermiş sana