Hayırlı cumalar cümlerten. cumanız mubarek olsun
kanka sen ne biçim adamsın be yaw kaç yaşına geldin hala çük peşinde koşturuyorsun:queen:sağol fatihim motorcumsana da hayırlı cumalar..bugün ödeme toplama günü 5e kadar para çek çük peşinde koşarım
kanka sen ne biçim adamsın be yaw kaç yaşına geldin hala çük peşinde koşturuyorsun:queen:
koray beygiri?aşağı bakarsa normal depo... 30-40 km sonra yedeğe düşersin...
koray beygiri?
abi dürüm deme ya bak canım çekiyo zaten kilo aldım iyice ayı olacam :queen:noldu leyn , dürüm mü istiyo canın :queen:
abi dürüm deme ya bak canım çekiyo zaten kilo aldım iyice ayı olacam :queen:
o zaman ben o dürümden almayayım senin arkadaş araptı herhalde lahmi la varka dediğin bildiğin kağıt kebabı o arapça ismi diye biliyorum dün yedim tadıda çok güzel oluyor ya ::dpac:: ::winkwinkreis vallahi bence bu dürümü canın istemesin.. tavsiye etmem..durmuş kişiliksizi onu iyi biliyo... :queen:
hayatta bunun kadar dışalanan bi adam daha yoktur.. yazık bazen acıyıp, hadi motorla bi tur at gel diyesim geliyo :queen:
---------- Post added at 14:08 ---------- Previous post was at 14:03 ----------
reis , Lahmi la Varka yemeyini biliyon mu bakim..
askerde bi arkadaşım hataylıydı.. sürekli bana getirirdi bunu.. adı naim ugutmen
o zaman ben o dürümden almayayım senin arkadaş araptı herhalde lahmi la varka dediğin bildiğin kağıt kebabı o arapça ismi diye biliyorum dün yedim tadıda çok güzel oluyor ya ::dpac:: ::winkwink
antakyada her yemek acı ama biz o kadar acı yapmıyoruz hafif acı oluyor yarın gidecem antakyaya sınava gireceğim ondan sonrada gezeriz biraz orda yerim yine ama dediğin gibi çok acı yapıyorlar ::angry2::aynen arap kökenli çok sevdiğim arkadaşımdı.. halada görüşürüz..
çok acı yaw :jocolor:
hayırlı olsun fazla hızlı sürme benim gibi 120 yi geçme :thumleft:Selamın aleyküm genç ve genç kalanlar. 13.06.2012 tarihinden itibaren benimde bir YBR'm oldu. Artık bende sizdenimkazasız belasız sürüşler
![]()
Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanSelamın aleyküm genç ve genç kalanlar. 13.06.2012 tarihinden itibaren benimde bir YBR'm oldu. Artık bende sizdenimkazasız belasız sürüşler
![]()
HAMDOLSUN EYİYİM YUVARLANIP GİDİYORUZ SEN NAHALSIN