Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaş bu ybr nin yakıt musluğu aşşağı iken normal yukarı bakıyosa yedek depo deilmiydi :silent: şehir içi kullanım rodajdaki motor 430 km oldu musluk aşşa bakıo hala. yukarı çevirmedim daha yedek için yani. hayırdır inşallah. yani normaldir ama rodajda olduğu için biraz fazla yakar diye düşünmüştüm ben. ne motormuş be :)

benim depo yedeğe düşünce 10 litre alıyor doldururken sallamammı gerek nedir anlamadım yarım litre daha alması gerek :silent:

abi dürüm deme ya bak canım çekiyo zaten kilo aldım iyice ayı olacam :queen:

reis vallahi bence bu dürümü canın istemesin.. tavsiye etmem.. :p durmuş kişiliksizi onu iyi biliyo... :queen:
hayatta bunun kadar dışalanan bi adam daha yoktur.. yazık bazen acıyıp, hadi motorla bi tur at gel diyesim geliyo :queen:

---------- Post added at 14:08 ---------- Previous post was at 14:03 ----------

reis , Lahmi la Varka yemeyini biliyon mu bakim..
askerde bi arkadaşım hataylıydı.. sürekli bana getirirdi bunu.. adı naim ugutmen

reis vallahi bence bu dürümü canın istemesin.. tavsiye etmem.. :p durmuş kişiliksizi onu iyi biliyo... :queen:
hayatta bunun kadar dışalanan bi adam daha yoktur.. yazık bazen acıyıp, hadi motorla bi tur at gel diyesim geliyo :queen:

---------- Post added at 14:08 ---------- Previous post was at 14:03 ----------

reis , Lahmi la Varka yemeyini biliyon mu bakim..
askerde bi arkadaşım hataylıydı.. sürekli bana getirirdi bunu.. adı naim ugutmen
o zaman ben o dürümden almayayım senin arkadaş araptı herhalde lahmi la varka dediğin bildiğin kağıt kebabı o arapça ismi diye biliyorum dün yedim tadıda çok güzel oluyor ya ::dpac:: ::winkwink

o zaman ben o dürümden almayayım senin arkadaş araptı herhalde lahmi la varka dediğin bildiğin kağıt kebabı o arapça ismi diye biliyorum dün yedim tadıda çok güzel oluyor ya ::dpac:: ::winkwink

aynen arap kökenli çok sevdiğim arkadaşımdı.. halada görüşürüz..
çok acı yaw :jocolor:

aynen arap kökenli çok sevdiğim arkadaşımdı.. halada görüşürüz..
çok acı yaw :jocolor:
antakyada her yemek acı ama biz o kadar acı yapmıyoruz hafif acı oluyor yarın gidecem antakyaya sınava gireceğim ondan sonrada gezeriz biraz orda yerim yine ama dediğin gibi çok acı yapıyorlar ::angry2::

koray acıyı tatlı tatlı yeme sonra egzos subabini yakar kavurursun sonra parçan da yok piyasada sana subap uydurmak zorunda kalmayalim totoş seni:):) gerçi ihtiyarda vardır ondan tedarik ederiz:):):)

Selamın aleyküm genç ve genç kalanlar. 13.06.2012 tarihinden itibaren benimde bir YBR'm oldu. Artık bende sizdenim ;) kazasız belasız sürüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar