Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

MİLLET BENZİN 4.35 DEPOLARI FULLETME ZAMANI YENİ ZAMLAR YOLDA HAZIR DÜŞMÜŞKEN BENZİN CİYE KOŞUN DERİM

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Ben niye korayın kaçtığını biliyorum geziden sonra çok giydirdik ya bide beni bulup cevap vermedi ondan hahahaha :queen:

Valla bende benzin alacak para kalmadı. Son tırnaktayım. Şansıma da yağmurlar başladı. Maaş alana kadar yağmur yağsın dursun :p

Servis kitapçığında okumuştum tam egsoz çıkışının üstünde silindirin üzerinde küçük bir vida var oymuş, yağ basıncını kontrol etmek içinmiş.

[url]http://img43.imageshack.us/img43/2081/yakontrolvidas.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us
Arkadaş lar bu konu önemli bilmiyorum herkezin dikkatini çektimi burada anlatılmak istenen yağ pompasının yağlamayı gerktiği gibi yapıp yapmadığını anlamak yani yağ kanalları açıkmı yağlama yeterince iyi yapılıyormu diye arada bir o vidayı açıp kontrol etmekte fayda var zannedersem fazla vaktimizi almaz!

Selam Arkadaşlar;
Hep Aklımda 3 Motor vardı. RKS 150 - YBR125 - CB 125 ; Test merkezindeki incelemeden ve yakında görüşümden sonra, CB125 benim için bitti :pale:
RKS de güzel motor ama pek kullanan yok. YBR almayı planlıyorum. Sıkıntılı motor olmadığını yorumlardan da gördüm. 2012 ybr'ler Standart kullanımda 100 km de ne yakar ?
Bilgi verebilecek arkadaşlar var mı ? O kadar arama yaptım ama yakın yılda yakıt tüketimi ile ilgili paylaşım bulamadım. 2008 ve 2010 tarihleri arasında geçiyor.

GÜncel tüketimden bilgi istiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Bu test merkezi nerde? Yazdığın bütün modelleri test etme şansı varmı orda?

Bunlar bizim 19 mayısta eylem koyacağımızı öğrendiler 19 mayısa kadar benzine zam yapmayacaklar ondan sonra vur beline beline :queen:

Ben litresini 3 liradan kaçak benzinle fulledim şu an 100 km yaptım kaçak benzinden sonra, tuhaf kokusunun haricine hiçbir farkı yok tabi aldığım yer güvenilir bildiğim bir adamdı,

F54

vayhain carlos demek yasa dışı işler he ama ne yapacan sebeb olanlar utansın:farao:
kanka bana da yollasana be 3 tl den kargo benden:cherry:

vayhain carlos demek yasa dışı işler he ama ne yapacan sebeb olanlar utansın:farao:
kanka bana da yollasana be 3 tl den kargo benden:cherry:
Ne demek kardeşim de onu taşıyacak kargocu bulmak zor tabi :) Adamın ocağına incir ağacı dikerler :p
Yaklaşık 6 aydıır devamlı olmasada ara ara fullerim kaçaktan suriyeye yakınız o nedenle bulmak çok zor değil kaliteliler 3 liradan dandikleri 2 küsür liraya bulmak mümkün,henüz bir sıkıntı çıkarmadı,ama gönül isterdi ülkemiz adil vergi koysun makul fiyat koysun biz de hiç uğraşmayalım abuk sabuk işlerle ama mecbur ediyorlar :cherry:
İstanbulda yaşayan arkadaşlara tavsiyem uzak dursunlar o tür yerlerde sağlam kaçak benzin bulmak imkansız kaldı ki burdaki kaçak karışımsız olduğu halde bizim motorlar için fazla kalın geliyor 97 oktanla karıştırıyorum.

Ben litresini 3 liradan kaçak benzinle fulledim şu an 100 km yaptım kaçak benzinden sonra, tuhaf kokusunun haricine hiçbir farkı yok tabi aldığım yer güvenilir bildiğim bir adamdı,
çin çon varken bende kullanıyordum yere dükülünce döküldüğü yer yapış yapış oluyo buji zift gibi oluyor kesinlikle kullanmam bu motorda bir süre sonra performansı bile düşüyor o satan adama enzinin maliyeti 1 tl anca bir bezle süzerek koyarsan daha iyi olur süzdüğün bezde kapkara oluyor

evet arkadaşlar bu işlem yaklaşık 1,5 sene kadar önce yapılmıştır... ama paylaşmak bu güne kısmetmiş....

bir gün otopazarında gezerken bit pazarına bakınma fikri aklımıza geldi... hemen kankam sedat ile söyle bir bakından yıpranmış bir kaç yerinden kırılmış mct 250 yan çantaları... sedat dedim alayım bunu takayım benim takaya yok dedi uğraşma.. fiyat sordum çifti 20 dedi çiftini 10 yada 15 liraya aldım tam hatırlamıyorum..

Uploaded with ImageShack.us zaten üzerinde 1 metre led var .... neyse uzun lafın kısası resimler konussun...

evet arkadaşlar bu işlem yaklaşık 1,5 sene kadar önce yapılmıştır... ama paylaşmak bu güne kısmetmiş....

bir gün otopazarında gezerken bit pazarına bakınma fikri aklımıza geldi... hemen kankam sedat ile söyle bir bakından yıpranmış bir kaç yerinden kırılmış mct 250 yan çantaları... sedat dedim alayım bunu takayım benim takaya yok dedi uğraşma.. fiyat sordum çifti 20 dedi çiftini 10 yada 15 liraya aldım tam hatırlamıyorum..

Uploaded with ImageShack.us zaten üzerinde 1 metre led var .... neyse uzun lafın kısası resimler konussun...

baya pis ve bir kaç yerinde kırıklar mevcut

ama motorcu elindekinden b,r eser yaratmasyı beceri,r

zımpara işlemi bitti şimdi geldi boya işlemine...

evet yorumları alalım nasıl olmuş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

sedat ın ybr si geliyor hazırlanın....

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------

sedat 57 hayırlı olsun.... daha ıslatamadık ama al nevaleyi çağır erol u falan gel bizim kapıya çaylar benden...

sedat 57 tekrar hayırlı olsun ama ıslatmadan pek hayırlı olmaz.. ıslanmayan motorla yamuk gider.. boyası matlaşır eğzostu patlar.. hatta tekeri yarılır balatası biter bak demedi deme...

Çok süper olmuş depoda bi yerlerde olacaktı bendede bu şekilde chopper yan çantası (sanırım aroranın) YBR alırsam detaylı yardımlarını esirgemezsin sanırım Ramazanım tektekerim :rendeer:
Bu arada mavişte cok ciksmiş :cat: hayırlı uğurlu olsun tekeri düz bassın inş.:rendeer: ıslatma konusunda ise Edirneden Karsa haklı Ramço:) bu işler sıcağı sıcağına olur ::bira01::

Çok süper olmuş depoda bi yerlerde olacaktı bendede bu şekilde chopper yan çantası (sanırım aroranın) YBR alırsam detaylı yardımlarını esirgemezsin sanırım Ramazanım tektekerim :rendeer:
Bu arada mavişte cok ciksmiş :cat: hayırlı uğurlu olsun tekeri düz bassın inş.:rendeer: ıslatma konusunda ise Edirneden Karsa haklı Ramço:) bu işler sıcağı sıcağına olur ::bira01::

aynen resimlerinide ben yayınladım zaten.... resim hakkıda bende ona göre sedat...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------

Valla arkadaşlar motora müşteri çikti bu gün adam bankaya kredi için başvuruya gitti eski çaliştiğim yerden bi abi kredisi onaylanirsa veririm ona o islatsin artik bizi ::queen::queen:

ulan yaptın yine karını.. kanka beni ilgilendirmez ben senden alırım alacağımı.......
Belli değil haci adam kara listede bankaya bi miktar borcu var emekli ayni zamanda verebilirler..benim üzerime binsin sigortasi doluncada verrim satışını..200 lirada borcu vardi mont satmiştim onla beraber 4000 tl istedim 3700 motor+200borç+100 işçilik:p

Arkadaş lar bu konu önemli bilmiyorum herkezin dikkatini çektimi burada anlatılmak istenen yağ pompasının yağlamayı gerktiği gibi yapıp yapmadığını anlamak yani yağ kanalları açıkmı yağlama yeterince iyi yapılıyormu diye arada bir o vidayı açıp kontrol etmekte fayda var zannedersem fazla vaktimizi almaz!

Evet Şenol abi yağı değiştirince kontrol etmekte fayda var, 2 dklık iş zaten işimiz ne? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar