Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

s.a arkadaşlar....
kor@y üyeliğini iptal ettirmiş bende şimdi gördüm.
Akşamleyin beraberdik,birer sigara tüttürdük,fatihi,yasini andık,kulaklarını çınlattık.
Üyeliğini iptal edecek bir havası yoktu...gayet doğal,normaldi,alla alla vardır bir bildiği.Neyse tekrar dönmesini ümit ederek yapışacaz yakasına.Oyle kolay kurtulacagını zannetmesin.

Fatihim cbf topiğinde çıkıştım sana biraz,kusura bakma o an kafamda başka sorunlar bisürü problem,gerginlik,asabiyet,sinir hali ne ararsan vardı...iş mevzularında kafa kıyaktı yani,ortalığı kırıp dökmekle meşgülken senin yorumlar ilişti görüme...o psikollojiyle veryansın ettim sana...arkadaşımsın,kardeşimsin,değerli bir dostumsun,kusuruma bakma sen benim.ara sıra deliliğimi affet :)
Bu arada şu cbf-ybr muhabbetinide bırakalım,abiciğim kim neyi tercih ederse etsin saygı gösterelim...ister bisiklete benzesin ister yağ yaksın herkes malından memnunsa,onu seviyorsa,işini görüyorsa problem yok :)

dediğim gibi sana yazdıklarım o anlık başka mevzulara bozuk psikolojimin sana olan yansımasıydı,yani senlik değildi,benlikti herşey...kabağı senin kafanda kırdım ama şuan benim kafam acıyor :)

Korayın mevzular değişik galiba,tel den aradım,uykulu uykulu bişeyler geveledi durdu...yarın anlarız derdini tam olarak.
ahmet abi takıl kafana göre sana kızacak halimiz yok:cat:
bizden büyüksün cahilliğine veririz olur biter:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahmet abi takıl kafana göre sana kızacak halimiz yok:cat:
bizden büyüksün cahilliğine veririz olur biter:queen:

siz sakaryalılar yokmusunuz siiiz,,:)
bırak bizi şimdi,,koray gitti noldu bu oğlana acep....

F54

aga ben işten daha yeni geldim
ne olduğunu bilmiyorum ya arkadaş bu kocaeli mt de hemen cik darılıp kızıyor kaçıyor gidiyor:queen:
irfan da böyle kaçmaya çalışmıştı bi ara:p
len bi adam olun haksızlık yapılıyorsa hakkınızı arayın kaçıp gitmeyin adam olup haksızlığın karşısında durun:cat:
hakkkınızı kimseye yedirmeyin osmanlı torunlarına yakışmayan tavır ve davranışlar bunlar:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın çözeriz meseleyi neyse bende kaçar iyi gceler...

selam ve günaydın arkadaşlar. Dün bura üye oludta bugün aramızda olmayanlar anısına.:king:

günaydın millet nasılsınız.. Sedat senin ybr ilk günün aşkına 130 yapmıştır. Bu telefondan yazmakta amma zormuş yaw.

günaydın koray abi siteyi bırakmış durmuş abi uzaklaştırılmış ne oluyor böyle?

F54

evet ramazan eğer bırakıp kaçarsan olmaz hakkını aramak lazım

bence motoru yakacağımıza benzin alıp yakalım daha ucuz... hatta ben ucuz solvent mi ayarlasam ne yapsam......

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

arkadaşlar okan özcan.. bolu mt den.... ybr kullanıcısı unige ismi... çok efendi ybr forumunu takip eden bir üye idi..uzun zamandır yok.. aranızda akibeti hakkında bilgisi olan varmı............

Monotof atmaya ağır ceza geliyor. Bir protesto içinde Terör örgütü muamelesi görmeyelim. Durdurk yere bizi içeri aldırma.
Aldıracaksan da en azından bu sefer, haritaları, planları ve el bombalarını aynı yere koyma :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar