evet arkadaşlar bu işlem yaklaşık 1,5 sene kadar önce yapılmıştır... ama paylaşmak bu güne kısmetmiş....
bir gün otopazarında gezerken bit pazarına bakınma fikri aklımıza geldi... hemen kankam sedat ile söyle bir bakından yıpranmış bir kaç yerinden kırılmış mct 250 yan çantaları... sedat dedim alayım bunu takayım benim takaya yok dedi uğraşma.. fiyat sordum çifti 20 dedi çiftini 10 yada 15 liraya aldım tam hatırlamıyorum..
Uploaded with
ImageShack.us zaten üzerinde 1 metre led var .... neyse uzun lafın kısası resimler konussun...
Uploaded with
ImageShack.us
evet arkadaşlar bu işlem yaklaşık 1,5 sene kadar önce yapılmıştır... ama paylaşmak bu güne kısmetmiş....
bir gün otopazarında gezerken bit pazarına bakınma fikri aklımıza geldi... hemen kankam sedat ile söyle bir bakından yıpranmış bir kaç yerinden kırılmış mct 250 yan çantaları... sedat dedim alayım bunu takayım benim takaya yok dedi uğraşma.. fiyat sordum çifti 20 dedi çiftini 10 yada 15 liraya aldım tam hatırlamıyorum..
Uploaded with
ImageShack.us zaten üzerinde 1 metre led var .... neyse uzun lafın kısası resimler konussun...
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
baya pis ve bir kaç yerinde kırıklar mevcut
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
ama motorcu elindekinden b,r eser yaratmasyı beceri,r
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
zımpara işlemi bitti şimdi geldi boya işlemine...
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
evet yorumları alalım nasıl olmuş...
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
sedat ın ybr si geliyor hazırlanın....
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
sedat 57 hayırlı olsun.... daha ıslatamadık ama al nevaleyi çağır erol u falan gel bizim kapıya çaylar benden...
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
sedat 57 tekrar hayırlı olsun ama ıslatmadan pek hayırlı olmaz.. ıslanmayan motorla yamuk gider.. boyası matlaşır eğzostu patlar.. hatta tekeri yarılır balatası biter bak demedi deme...
Uploaded with
ImageShack.us