Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler ogsozu değiştirdiğimizde yakıt ne kadar etkılenıyor çünkü esd lerde eksozdan karburatore(tahmınımce) bır hortum gıdıyordu?? bu arada 2012 esd mın ılk bakımını 575 km de yaptrmıştım şimdi 2000 km oldu ben servıse sadece zıncırı gerdırmek ıcın gıtmek ıstıyorum yaqınıda kendım deqıstıreceqım o yuzden bakım defterıne kase basmıyorlar baska neler yaptırabılırım 2000 bakımında ??

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin aradım bir kaç kez açmadın....
Sağol. amin.. görmedim haci aradiğini zaten eyreti bi telefon kullaniyorum şu an daha servisten alamadim diğerini..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

Sedat hayırlı olsun. Kelepir arıyodun bulamadın galiba normal fiyata almıssın gibi geldi bana
yok haci kelepir değil parasini hak eden motor ariyodum sen yanliş anlamişsin:p motor güzel bakalim şimdilik masraf açarsa o zaman yamahaninda satan adaminda :p:queen: şaka bi yana motoru ehli kimseden aldim..

Daha gencim yaw, sevmem ben kurtlar vadisi havasında abi denmesini. Daha 32 yaşındayım.
Bana kanki, dostum, arkadaş diyebilirsiniz :p iç dünyam filli boya gibi rengarenk :mrgreen:
Herşeyi geçtim. 5.000 TL vereyim. geleyim alayım. daha da vermem diyenler bitiriyor. Sanki ondan başka alıcı yok. :pr:
Abi motor kaç km de?

2006 model ybr'm var 30.000 km de lastiklerini tubeless yapsan sorun olur mu acaba? Jantıma uyar mı? lastikten başka masrafım olur mu?

2 tane tubeless sibop alıp tak bas havayı şişir ama yanakları tam yapıştırmazsan uğraşsırsın ilk şişirmede
Çok meşakkatli o iş yahu bence direkt lastikçide makinada yapsınlar,ben ustayla pirellileri oturtana kadar akla karayı seçtim heleki janttaki boyalar biraz aşınmışsa hava vurmak ölüm :)

Çok meşakkatli o iş yahu bence direkt lastikçide makinada yapsınlar,ben ustayla pirellileri oturtana kadar akla karayı seçtim heleki janttaki boyalar biraz aşınmışsa hava vurmak ölüm :)

lastikleri alıp takmadan önce yapılacak iş belli yanakları birbirine yakın olduğu için oturtamiyor çoğu vatandaş..halbuki takmadan önce lastiğin yanaklarını dışa doğru esnetıp biraz açsalar janta takınca yanaklar kendiliğinden oturuyorlar verecen havanın gözüne

Bizim ilçedeki müthiş ustalar biraz zor yapar onları ama hadi hayırlısı :) Cevaplar içinde teşekkür ederim ayrıca

Maxi şu yan çantalarını merak ettim, kendin mi yaptın? Birkaç fotoğraf atta görelim :)

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:57 ----------

Benim motorda supap sesi var galiba :silent: sesli çalışıyor gibi geliyor :pale:
Daha 430km de, 500 de yağını değiştireceğim, o zaman bir ustaya göstereyim bakalım ne söylecek?

daha tam bitirmedim. kapak kısmına fitil çekeceğim.

imag0091ad.jpg

imag0092q.jpg

koray abi hayırdır? "foruma artık girmek istemiyorum" gibi bir başlıkta "ybr başlığında paso muhabbet dönüyor iztemezük" gibi laflar edilmişti ondan mı? bu değildir de aklıma geldi?

bu esd modeliyle 130 görenler varmi hafif eğimli yolda..yoksa benim göstergem mi fazla yaziyo şayet fazla gösteriyosa hiç şikayetci değilim çok hoşuma gitti :D

F54

beyler iyi geceler :)
kanka ma kim artizlik yaptıysa ifadesini alırım:jocolor:

daha tam bitirmedim. kapak kısmına fitil çekeceğim.

http://img841.imageshack.us/img841/5277/imag0091ad.jpg

http://img717.imageshack.us/img717/232/imag0092q.jpg

koray abi hayırdır? "foruma artık girmek istemiyorum" gibi bir başlıkta "ybr başlığında paso muhabbet dönüyor iztemezük" gibi laflar edilmişti ondan mı? bu değildir de aklıma geldi?

Maxi ben de aleminyumdan olmadı sacdan yaptırmayı düşünüyorum, fazla geniş olmamak üzere yine üstten açılır olacak ama daha önce arka bagaj ve yan bagaj demirlerini almam lazım.

---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

beyler iyi geceler :)
kanka ma kim artizlik yaptıysa ifadesini alırım:jocolor:

İyi geceler Fatih :king:

Bu ne yahu ybr topiğinde herkes pilot kamikazecilik mi oynuyosunuz :sunny:
Pire için yorgan yakılmaz :cat:

Maxi ben de aleminyumdan olmadı sacdan yaptırmayı düşünüyorum, fazla geniş olmamak üzere yine üstten açılır olacak ama daha önce arka bagaj ve yan bagaj demirlerini almam lazım.

---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

İyi geceler Fatih :king:

sacdan yaparsan ve antipas atmazsan çok güzel paslanır. antipas boyasını da 2-3 kat atman gerek...

aluminyum hem hafif hem dayanıklı. yalnız nasıl kaynatacaksın orasını bilmiyorum. vida yerleri açıp vidalarsın artık.

sana tavsiyem kapağını büyük yap. ben karışan eden olmasın diye kapağını küçük yaptım ve sorun yaşıyorum. keşke bmw yan çantaları gibi yapsaydım...

o alacağın yan çanta demirleri kazada koruma sağlamıyor, ben bilmemkaçlık demir profilden chopper şoför pegi gibi arkaya bir parça yaptım. 2 tane 11lik citava ile de bidonları bu ayaklığa bağladım. geçenlerde bi kamyon sağlam vurdu bana. bidon sol önden darbe aldı. resimde demirin eğikliği görülebilir.

bu esd modeliyle 130 görenler varmi hafif eğimli yolda..yoksa benim göstergem mi fazla yaziyo şayet fazla gösteriyosa hiç şikayetci değilim çok hoşuma gitti :D

Ben en son 60 gördüm :queen:

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

sacdan yaparsan ve antipas atmazsan çok güzel paslanır. antipas boyasını da 2-3 kat atman gerek...

aluminyum hem hafif hem dayanıklı. yalnız nasıl kaynatacaksın orasını bilmiyorum. vida yerleri açıp vidalarsın artık.

sana tavsiyem kapağını büyük yap. ben karışan eden olmasın diye kapağını küçük yaptım ve sorun yaşıyorum. keşke bmw yan çantaları gibi yapsaydım...

o alacağın yan çanta demirleri kazada koruma sağlamıyor, ben bilmemkaçlık demir profilden chopper şoför pegi gibi arkaya bir parça yaptım. 2 tane 11lik citava ile de bidonları bu ayaklığa bağladım. geçenlerde bi kamyon sağlam vurdu bana. bidon sol önden darbe aldı. resimde demirin eğikliği görülebilir.

Aleminyum levha alıp güzel gine büktürüp, köşelerine de o plastik şeylerden perçinledi mi gayet güzel olur, ek birleşim yerlerine de fitil veya benzeri bir şey uydurulabilir, üst kapakta geriye doğru açılsa sadece arka tarafından perçinlenir, kenarlarına da yine fitil çekilir, kilit mekanizması da uydurduğun zaman çok orijinal olur.
Tabi bunları yapabilmek için İstanbul da olmak lazım :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
s.a arkadaşlar....
kor@y üyeliğini iptal ettirmiş bende şimdi gördüm.
Akşamleyin beraberdik,birer sigara tüttürdük,fatihi,yasini andık,kulaklarını çınlattık.
Üyeliğini iptal edecek bir havası yoktu...gayet doğal,normaldi,alla alla vardır bir bildiği.Neyse tekrar dönmesini ümit ederek yapışacaz yakasına.Oyle kolay kurtulacagını zannetmesin.

beyler iyi geceler :):

Fatihim cbf topiğinde çıkıştım sana biraz,kusura bakma o an kafamda başka sorunlar bisürü problem,gerginlik,asabiyet,sinir hali ne ararsan vardı...iş mevzularında kafa kıyaktı yani,ortalığı kırıp dökmekle meşgülken senin yorumlar ilişti görüme...o psikollojiyle veryansın ettim sana...arkadaşımsın,kardeşimsin,değerli bir dostumsun,kusuruma bakma sen benim.ara sıra deliliğimi affet :)
Bu arada şu cbf-ybr muhabbetinide bırakalım,abiciğim kim neyi tercih ederse etsin saygı gösterelim...ister bisiklete benzesin ister yağ yaksın herkes malından memnunsa,onu seviyorsa,işini görüyorsa problem yok :)

dediğim gibi sana yazdıklarım o anlık başka mevzulara bozuk psikolojimin sana olan yansımasıydı,yani senlik değildi,benlikti herşey...kabağı senin kafanda kırdım ama şuan benim kafam acıyor :)

Korayın mevzular değişik galiba,tel den aradım,uykulu uykulu bişeyler geveledi durdu...yarın anlarız derdini tam olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar