s.a arkadaşlar....
kor@y üyeliğini iptal ettirmiş bende şimdi gördüm.
Akşamleyin beraberdik,birer sigara tüttürdük,fatihi,yasini andık,kulaklarını çınlattık.
Üyeliğini iptal edecek bir havası yoktu...gayet doğal,normaldi,alla alla vardır bir bildiği.Neyse tekrar dönmesini ümit ederek yapışacaz yakasına.Oyle kolay kurtulacagını zannetmesin.
beyler iyi geceler

:
Fatihim cbf topiğinde çıkıştım sana biraz,kusura bakma o an kafamda başka sorunlar bisürü problem,gerginlik,asabiyet,sinir hali ne ararsan vardı...iş mevzularında kafa kıyaktı yani,ortalığı kırıp dökmekle meşgülken senin yorumlar ilişti görüme...o psikollojiyle veryansın ettim sana...arkadaşımsın,kardeşimsin,değerli bir dostumsun,kusuruma bakma sen benim.ara sıra deliliğimi affet

Bu arada şu cbf-ybr muhabbetinide bırakalım,abiciğim kim neyi tercih ederse etsin saygı gösterelim...ister bisiklete benzesin ister yağ yaksın herkes malından memnunsa,onu seviyorsa,işini görüyorsa problem yok
dediğim gibi sana yazdıklarım o anlık başka mevzulara bozuk psikolojimin sana olan yansımasıydı,yani senlik değildi,benlikti herşey...kabağı senin kafanda kırdım ama şuan benim kafam acıyor
Korayın mevzular değişik galiba,tel den aradım,uykulu uykulu bişeyler geveledi durdu...yarın anlarız derdini tam olarak.