BÜTÜN ESDLER ŞIKIRTILI ÇALIŞIR BOŞYERE SUBAPLARINIZI ELLETMEYIN..!
Rolanti ayarlı 1400 civarı, bugün öğlen çalıştırdım jiklesiz çalıştı. Fazla gazlamadım yani 6 7000 geçmedim, genelde 5 6000 değiştirim vites.
500 km olunca yağını değiştittireceğim, o zaman sorarım ustaya.
Birde bu samsun daki servis bana Gulf 15 40 yağ verdi, bunu mu koysam yokda castrol veya shell 10 40 mı koysam :silent:
Hocam uymadı ne yapalım. Sağlık olsun.bana da hız lazım. senin makina güzel de takasa girmiyorsun![]()
tolganın motora talipler artıyor... hadi bakalım hayırlısı................
ilk yağını 300 km de değiştir.. Tecrübe ile sabittir:cat:
Hocam uymadı ne yapalım. Sağlık olsunale:
6.500 TL dediğim gün gidecek zaten. Herkes aynı rakamı sayıklıyor. 7bin'e alıcı bulamadım gittiale:
2001 R1 den tut, çek senete kadar teklif ve takaslar var. Yeminle bir büyükbaş kaldı teklif edilmedik.
Alakasız o kadar çok teklif aldım ki akıllara durgunluk verir.
günde minimum 200 kuryeye rastlıyorum yollarda..bütün esdler sıkırtılı çalışıyorlar hem de hepsi..o ince tiz seslerden birinin sebebide soktugum egzosu..2 esd gördüm biri eski ybr egzosu takmış..motor sesi aynı eski ybr gibiydı..bir tane de özel egzos yaptırmis o da.. onunda motor sesi aynı eski ybrler gibiydı..yani bu egzos motor sesini de etkiliyor
Hemen değiştiriyorum o zaman, peki değiştirdikten sonra şu yağ basıncı kontrol vidasını söküp yağ geliyor mu diye bakıyor musunuz?
Yağ basıncı kontrol vidası nedir... anlayamadım :silent:

Bende bu gün fark ettim eksozdan çin mali motor gibi sesi yüksük devirlerde daha missedilir bu arada 2011 model ybr 125 aldim bu gün 12.700 km de 3500 gayme keş para verdim helali hoş olsun..koruma demiri ön cam arka çanta demiri orjinalinide verdi birde ön arka lastikler pirelli daha yeni uzun far xenon bide + olarak çift seger korna var en güzel yeri kornalari daaat daat:queen: ben burdayum diyo..xenon sadece uzunda var kısasi normal..günde minimum 200 kuryeye rastlıyorum yollarda..bütün esdler sıkırtılı çalışıyorlar hem de hepsi..o ince tiz seslerden birinin sebebide soktugum egzosu..2 esd gördüm biri eski ybr egzosu takmış..motor sesi aynı eski ybr gibiydı..bir tane de özel egzos yaptırmis o da.. onunda motor sesi aynı eski ybrler gibiydı..yani bu egzos motor sesini de etkiliyor
Servis kitapçığında okumuştum tam egsoz çıkışının üstünde silindirin üzerinde küçük bir vida var oymuş, yağ basıncını kontrol etmek içinmiş.
[url]http://img43.imageshack.us/img43/2081/yakontrolvidas.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Bende bu gün fark ettim eksozdan çin mali motor gibi sesi yüksük devirlerde daha missedilir bu arada 2011 model ybr 125 aldim bu gün 12.700 km de 3500 gayme keş para verdim helali hoş olsun..koruma demiri ön cam arka çanta demiri orjinalinide verdi birde ön arka lastikler pirelli daha yeni uzun far xenon bide + olarak çift seger korna var en güzel yeri kornalari daaat daat:queen: ben burdayum diyo..xenon sadece uzunda var kısasi normal..
TOLGA CAN evvela yaş nedir.. Uslupta hata olmasın.. Saygısızlık etmeyelim eğer büyüyümüzsen
banada atv takası gelmişti :cherry: ben para diyorum adam atv diyor :queen:
Daha gencim yaw, sevmem ben kurtlar vadisi havasında abi denmesini. Daha 32 yaşındayım.
Bana kanki, dostum, arkadaş diyebilirsiniziç dünyam filli boya gibi rengarenk :mrgreen:
Herşeyi geçtim. 5.000 TL vereyim. geleyim alayım. daha da vermem diyenler bitiriyor. Sanki ondan başka alıcı yok.r:
Bende bu gün fark ettim eksozdan çin mali motor gibi sesi yüksük devirlerde daha missedilir bu arada 2011 model ybr 125 aldim bu gün 12.700 km de 3500 gayme keş para verdim helali hoş olsun..koruma demiri ön cam arka çanta demiri orjinalinide verdi birde ön arka lastikler pirelli daha yeni uzun far xenon bide + olarak çift seger korna var en güzel yeri kornalari daaat daat:queen: ben burdayum diyo..xenon sadece uzunda var kısasi normal..
yok be behçet... buraları karıştırma .. boşver ybr nin motorunda sıkıntı olmaz zaten... olağan dışı bi durumla karşılaştığın zaman servise götür... ben bu güne kadar hiç dokunmadım orasına![]()