85 km iken halen daha full çizgisinden üstteydi, benim hatun hastalandı; ona ilaç götürecem diye gece gece yola düştüm şimdi 115 km oldu ve deponun 7/8inden fazla yakıt var. (ilk çeyreğin yarısını geçmedim yani). bogazdaki 3 parmak benzin kafadan 50 km götürüyormuş bunu öğrendim. 9 litre ile 360 giderim diye tahmin ediyorum. gayet güzel bi değer.
pelùş adam motorun yan kapaklar olur da çizilir diye bacakları ayrık sürüyor motoruo ybrcilerin en has oolanı
![]()
vayyyy sonunda benim buralardan bir motorcu çıktı! tek başıma dolanmaktan sıkılmıştım valla. en yakın zamanda gezi yapalım varadero.
bu arada 130 kmde çeyrek depo bitmek üzere.
karbüratörün yanındaki bi hortum çatlamış. jikleyi açan kolun hemen yanında kalın olan değil ince olan hortum.
bu hortum ne hortumudur? elimle parmakladım, tozlanmış yağ gibi bişey elime bulaştı. benzin buradan dökülüyor olabilir mi?
@sepetçioğlu evet bogaz dediğimiz kısım orası. bende orayı 1 parmak kadar geçmişti.
kanka sular daha çok yüsek birkaç hafta daha balık olmaznaber kanka balık tuttun mu bugün, panpişim... :cherry:
yok dostum sonuçta mekanik olarak bi değişiklik yok sıkıntı olmaz yani...2012 neden 5 para etmez dedın kı ?? :bounce:
2011 kasa olanı alırdım ne yalan söyleyeyim veya 2009 2008 ama kırmzı veya bordo alırdım
2012 yi yakından inceledim boya kalitesi bana kötü geldi
salkano fatih ,naber kardeşim..görüşemiyoruz :mrgreen:
ins fatih beraberde gezeriz.ben senın yanına gelırım beraber sahılden ıstanbula kadar gıderız nasıpse
motosıkletımız var ama vakıt yok maalesef oda olunca durmayız gezerız
o zaman alıp kullanabilirsin :cat:mekanik olarak sıkıntı yoksa ben boyasını begendım ?
Mümkünse bi foto çek bura yükle bi bakalım. Neyin nesıymiş? Foto çekip atabilirsen hemen yardımcı olmaya çalışırım. Ama görmeden bişe diyemeyizki arkadaşım.ayıp yau bi soru sorduk, bilen yok mu?
jikleyi çektiğimiz kolun yanında 2 hortum var. biri büyük biri küçük. küçük olan hortum yırtılmış. neyin hortumu bu? benzin mi?