Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

85 km iken halen daha full çizgisinden üstteydi, benim hatun hastalandı; ona ilaç götürecem diye gece gece yola düştüm şimdi 115 km oldu ve deponun 7/8inden fazla yakıt var. (ilk çeyreğin yarısını geçmedim yani). bogazdaki 3 parmak benzin kafadan 50 km götürüyormuş bunu öğrendim. 9 litre ile 360 giderim diye tahmin ediyorum. gayet güzel bi değer.

maxi97 delikli yerin üzerine kadar mı dolduruyorsun? Bende tam doldurtuyum dedim saf pompacı sıçrattı bir şeyler yaptı, tam deliklerin hizasında bıraktırdım, şimdi tam 120 km oldu tam 3/4 çizgisinde şu anda bakalım ne kadar gidecek?

vayyyy sonunda benim buralardan bir motorcu çıktı! tek başıma dolanmaktan sıkılmıştım valla. en yakın zamanda gezi yapalım varadero :).

bu arada 130 kmde çeyrek depo bitmek üzere.

karbüratörün yanındaki bi hortum çatlamış. jikleyi açan kolun hemen yanında kalın olan değil ince olan hortum.

bu hortum ne hortumudur? elimle parmakladım, tozlanmış yağ gibi bişey elime bulaştı. benzin buradan dökülüyor olabilir mi?

@sepetçioğlu evet bogaz dediğimiz kısım orası. bende orayı 1 parmak kadar geçmişti.

pelùş adam motorun yan kapaklar olur da çizilir diye bacakları ayrık sürüyor motoru :) o ybrcilerin en has oolanı:)

Aha benden bi tane daha varmış :queen: Dizimle tutuyum diyorum sonra aklıma geliyor bırakıyorum yine :)
Harbi ya şu depo yanına takılan silikon yapıştırmalardan nerden bulacağız, yoksa karbon kaplayacağım yanlarını :)

vayyyy sonunda benim buralardan bir motorcu çıktı! tek başıma dolanmaktan sıkılmıştım valla. en yakın zamanda gezi yapalım varadero :).

bu arada 130 kmde çeyrek depo bitmek üzere.

karbüratörün yanındaki bi hortum çatlamış. jikleyi açan kolun hemen yanında kalın olan değil ince olan hortum.

bu hortum ne hortumudur? elimle parmakladım, tozlanmış yağ gibi bişey elime bulaştı. benzin buradan dökülüyor olabilir mi?

@sepetçioğlu evet bogaz dediğimiz kısım orası. bende orayı 1 parmak kadar geçmişti.

şu hortumun ne işe yaradığını bilen var mı?

bu soru kac defa sorulmustr bılmıyorum ama ben 1 aydır arastırdım buladım. Yenı ybr alacagım. bazıları 2005-2008 modellerınden al dıyr bazıları 2012 al dıyor. Sızde hangısını alayım .Ne gıbı farklılıklar var. tesekkrler sımdıden

F54

2011 e kadar olanlardan al 2012 ler yaramaz:p
bende 2008 var gayet güzel sorunsuz bi şekilde geziyorum gerçi 2011 lerde aynı sıkıntı yok zaten bizim forumda sorun konuşulmaz her daim şamata:bestmt:

Hım. Çinde üretiliyor diye duydum ama. Sen olsan uzun süreli bir motor alıck olsan hanı ömurluk derler ya aynı oyle hangı modelını alırdın :)

F54

2011 kasa olanı alırdım ne yalan söyleyeyim veya 2009 2008 ama kırmzı veya bordo alırdım
2012 yi yakından inceledim boya kalitesi bana kötü geldi

salkano fatih ,naber kardeşim..görüşemiyoruz :mrgreen:

iyiyim koray abi iş güç ben sizin orada olmadığımdan pek yazmıyorum biliyorsun havadan sudan konuşuyoz motorlarda sıkıntı olmayınca :D

ins fatih beraberde gezeriz.ben senın yanına gelırım beraber sahılden ıstanbula kadar gıderız nasıpse
motosıkletımız var ama vakıt yok maalesef oda olunca durmayız gezerız

inş. abi inş. zaten sen bu taraflara gelirsen tayin işini senle izinlerde gezeriz bol bol inş.

ayıp yau bi soru sorduk, bilen yok mu?

jikleyi çektiğimiz kolun yanında 2 hortum var. biri büyük biri küçük. küçük olan hortum yırtılmış. neyin hortumu bu? benzin mi?

ayıp yau bi soru sorduk, bilen yok mu?

jikleyi çektiğimiz kolun yanında 2 hortum var. biri büyük biri küçük. küçük olan hortum yırtılmış. neyin hortumu bu? benzin mi?
Mümkünse bi foto çek bura yükle bi bakalım. Neyin nesıymiş? Foto çekip atabilirsen hemen yardımcı olmaya çalışırım. Ama görmeden bişe diyemeyizki arkadaşım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:35 ----------

o hortum nereye giriyo? Yırtık olan. Saglam olan da nereye giriyo? Onada bi bak yaz. Hadi ama bekliyom sabah 7 ye kadar burdayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:43 ----------

karburatör taşıntı hortumu olabilir. Ucu aşağı doğru gidiyosa. Depodan gelen benzin hortumu olsa habire benzin akıtır. Düşünüp düşünüp yazıyom. Görmeden bu kadar. Bide karburatöre giren gaz teli hortumu var. O olmasın?

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:59 ----------

gece gece bana hortumla bozdurttun kafayı. :queen: :queen: habire düşünüyom. Nedir bu hortum? Birazdan uyucam rüyamda ybr hortumlarıyla boğuşçam. :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:11 ----------

pelüş ve ekmekarası uyanın ve cevap verin. Bu hortum ne hortumu? Gecem zehir oldu bu hortum yüzünden. :queen:

iyiyiz ramazan kardeş. Yanlız şu üsteki hortumun ne hortumu olduğunu söylersen daha iyi olcez. :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar