YBR'yi satalı epeydir buraya yazmamıştım. Özlemişim.
Bu aralar yine YBR arıyorum. Bütün çevremde YBR var neredeyse herkese YBR almalarını tavsiye etmiştim. Ben öylece kaldım
Arkadaşlara selamlar.
sorma uzak kaldık epeyburayı unutmadım kardeşim seni de tabi :cat:
motoru bitikse nasıl olacak, yani alınsa bir şeyler yapılabilir mi? yenileme falan olursa ne olur?
gelir gelemz böyle bir sürü soru sormaya başlarım :silent::cherry:
Arkadaşlar siz 2000 kmde hatta 3000 kmde yağı değiştirin diyorsunuz.AmA BEN değiştireli 1500 km oldu.vites geçişleri kemikli olmaya başladı.normal mi? değiştirmesem zararı olur mu?
biraz pasta cila... ufak tefek bakım balata elektirik falan ... wolf ün silindir pistonu 500 lira masraf tutar işçilik olmadan .. 1250 motor 500 parça 1750... ben ameliyatlı olmsam kaçırmam..gerçi motoru görmedim sadece haberi geldi....
10-40 koydum.Ama markasını tam hatırlamıyorum Petrol Ofisinden almıştım.Maxima gibi bir şeydi sanırım.hangi marka ve kaç numara yağ koydun......
toprağım kütahya'ya bol bol geliyordum motosikletle hatta grubumuzla geldik belki görüşmüşüzdür orada. bu benim gerçek ismim değil nick bulamadım bunu aldımMerhaba arkadaşlar :king: @ Ali Semerci ismin yabancı gelmiyor tanışıyozmu senle?
evet tavşanlıOk Tavşanlıdansın sanırım sen :cat:
10-40 koydum.Ama markasını tam hatırlamıyorum Petrol Ofisinden almıştım.Maxima gibi bir şeydi sanırım.
Sizin tostçunun vardı bi YBR si temiz bi şey bi görüş bakalım onla :wiinkk:evet tavşanlı
simitçi hakan abiye uğrardık epey.
bu aralar pek görüşemedim.
Hayırdır Ramço? Daha dur bakalım ya? :cherry:yaşlandım galiba......
a.s adaşım naber..
---------- Post added at 09:43 ---------- Previous post was at 09:41 ----------
kanka sana kolay gelsin ben üyeliğimi iptal ediyom artık sen kendi kendine geydirirsin:queen:
len bence bana hiç bulaşma seni siteye madara ederim otur oturduğun yerde ya yanımda ol yada yok oll:
ulan canbaz gibi adamsın... ipin iki tarafında da yürüyon... zargana fatih.... :queen:
ben buradayken kanka, ofline olunca yapıştır, çevir kazı yanmasın... hain bekçi... beckhi31_fatih... :queen::flower:
göre göre öküzü lâyık görmüş koray patatesi..sen de onaylamışsın..2 aferinim var biri sana biri ona..