Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar siz 2000 kmde hatta 3000 kmde yağı değiştirin diyorsunuz.AmA BEN değiştireli 1500 km oldu.vites geçişleri kemikli olmaya başladı.normal mi? değiştirmesem zararı olur mu?

YBR'yi satalı epeydir buraya yazmamıştım. Özlemişim.
Bu aralar yine YBR arıyorum. Bütün çevremde YBR var neredeyse herkese YBR almalarını tavsiye etmiştim. Ben öylece kaldım :)
Arkadaşlara selamlar.

vay adamım sen yaşıyormusun yaw... eskiler tanır yeniler örnek alır bizi.....

2009 ybr var mootoru bitik .... 1250 istiyorlar....

sorma uzak kaldık epey :) burayı unutmadım kardeşim seni de tabi :cat:

motoru bitikse nasıl olacak, yani alınsa bir şeyler yapılabilir mi? yenileme falan olursa ne olur?
gelir gelemz böyle bir sürü soru sormaya başlarım :silent::cherry:

sorma uzak kaldık epey :) burayı unutmadım kardeşim seni de tabi :cat:

motoru bitikse nasıl olacak, yani alınsa bir şeyler yapılabilir mi? yenileme falan olursa ne olur?
gelir gelemz böyle bir sürü soru sormaya başlarım :silent::cherry:

biraz pasta cila... ufak tefek bakım balata elektirik falan ... wolf ün silindir pistonu 500 lira masraf tutar işçilik olmadan .. 1250 motor 500 parça 1750... ben ameliyatlı olmsam kaçırmam..gerçi motoru görmedim sadece haberi geldi....

Arkadaşlar siz 2000 kmde hatta 3000 kmde yağı değiştirin diyorsunuz.AmA BEN değiştireli 1500 km oldu.vites geçişleri kemikli olmaya başladı.normal mi? değiştirmesem zararı olur mu?

biraz pasta cila... ufak tefek bakım balata elektirik falan ... wolf ün silindir pistonu 500 lira masraf tutar işçilik olmadan .. 1250 motor 500 parça 1750... ben ameliyatlı olmsam kaçırmam..gerçi motoru görmedim sadece haberi geldi....

abicim ben anlamam o tür şeylerden pek, tamircide geçirmeyelim sonra bütün günlerimizi :)
bu arada geçmiş olsun.
biraz daha bekleyelim hele belki başka şeyler çıkar.

Merhaba arkadaşlar :king: @ Ali Semerci ismin yabancı gelmiyor tanışıyozmu senle?
toprağım kütahya'ya bol bol geliyordum motosikletle hatta grubumuzla geldik belki görüşmüşüzdür orada. bu benim gerçek ismim değil nick bulamadım bunu aldım :p
tavşanlı'dayım.

Son düzenleme:
a.s adaşım naber..

---------- Post added at 09:43 ---------- Previous post was at 09:41 ----------

kanka sana kolay gelsin ben üyeliğimi iptal ediyom artık sen kendi kendine geydirirsin:queen:
len bence bana hiç bulaşma seni siteye madara ederim otur oturduğun yerde ya yanımda ol yada yok ol:pl:

ulan canbaz gibi adamsın... ipin iki tarafında da yürüyon... zargana fatih.... :queen:
ben buradayken kanka, ofline olunca yapıştır, çevir kazı yanmasın... hain bekçi... beckhi31_fatih... :queen::flower:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulan canbaz gibi adamsın... ipin iki tarafında da yürüyon... zargana fatih.... :queen:
ben buradayken kanka, ofline olunca yapıştır, çevir kazı yanmasın... hain bekçi... beckhi31_fatih... :queen::flower:

oooowwwğğğ....
Törtıll avatarın da süpermiş leonardocuuum :) söyle şu zarganaya oda pis sırıtışlı hain ve huysuz bakışlı bi tane rafael resmi koysun avatarına :)

Arkadaşlar Burdur'da oturuyorum.10-40 YAĞIMIN DEĞİŞME ZAMANI geldi sanırım.Sizcede 20-50 mi koymalıyım ve marka ne olsun.teşekkürler :9

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
göre göre öküzü lâyık görmüş koray patatesi..sen de onaylamışsın..2 aferinim var biri sana biri ona..

olmadı şimdi dönerim mangalım;adam tospağalığı kabul etmiş,bende fare mare idare edicem:)splinter usta olmak kolay değil...Ne olur sanki gergedan yada öküz olsan :::queen:Rakstedi yada biiibap olsan :)
Yok olmaaam dersen sizin kankalığınız yalaaan derim bende :)
Beğenmediysen şiredır ol sende bak avatarını bilem hazırladık :
56u0p.jpg
[/url][/IMG]
56u24.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar