Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kanka ben senin şahsen 77km/h geçeceğini pek inanmıyorum 77 zaten yasal sınır olduğu için:queen:

kanka bak benim motoru düz yolda dibine kadar kanıttırarak sürersen 110 yapıyor... bunu her gazı çevirişinde yapıyor...
hafif rüzgar yoksa 115 yapıyor.. buda rüzgarsız her hava da bu hıza ulaşıyor...
rampa aşağı genelde 120 vuruyor, bir depa otobanda gebzeden inerken 125 vurdu o kadar...
yani benim motorumda basınca gidiyor... ama ben ziden daha zeki olduğum için sürekli gitmekten ziyade, nasıl durabilirim de düşünüyorum... :cat::cherry:

F54

ulen seni mi kırıcam ön dişliyi 14 le değiştirim geriye :) başka da hiçbirsey yok motorda..fabrikadan çıkarken ne koydularsa o yani..:thumleft:
neyse abisi uzayıp gidecek halin yok ya benim iiçin fark yapmaz istersen sana avans bile veririm:queen:
nede olsa benim ybr 10 kaplan gücünde senin 10 beygir ybr yi çiğ çiğ yerim:pl:

---------- Post added 02-05-2012 at 00:00 ---------- Previous post was 01-05-2012 at 23:58 ----------

kanka bak benim motoru düz yolda dibine kadar kanıttırarak sürersen 110 yapıyor... bunu her gazı çevirişinde yapıyor...
hafif rüzgar yoksa 115 yapıyor.. buda rüzgarsız her hava da bu hıza ulaşıyor...
rampa aşağı genelde 120 vuruyor, bir depa otobanda gebzeden inerken 125 vurdu o kadar...
yani benim motorumda basınca gidiyor... ama ben ziden daha zeki olduğum için sürekli gitmekten ziyade, nasıl durabilirim de düşünüyorum... :cat::cherry:
doğru diyorsun kanka bende CST lastik olsa bende nasıl duracağımı düşünürdüm:mrgreen:

ulen seni mi kırıcam ön dişliyi 14 le değiştirim geriye :) başka da hiçbirsey yok motorda..fabrikadan çıkarken ne koydularsa o yani..:thumleft:

ulem sana bi acılı dürüm ısmarlarım.... panpiş ihtiyara dönersin ha... apaçi... biraz sosyal içerikli mesaj at ulem... yarışma motorunla oynama... adam gibi gez... erol taş :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimki 10 pelùş gücünde pelùşûm:):) yi lan:) yiyeceksen sen yi:):) motor köpeğin olsun

neyse ben kaçar... uyku moduna girmem gerek....:cherry: arkamdan atış serbest nasıl olsa sabah ben doldururum...:flower: şimdi güzel bi rüya çekeyim...
ybr topiğine bak ya , apaçilerin eline kaldı....:pr: ulem eskiden böylemiydi.... pehhh pehhhh ...:farao: Ahmet N. tosbası bile buralara takılıyo... sizin yüzünüzden
motoru değişcem ha...:thumleft::queen:

F54

benimki 10 pelùş gücünde pelùşûm:):) yi lan:) yiyeceksen sen yi:):) motor köpeğin olsun
kanka beygir etide enmez ki bari sucuk yaptırsak barahat falan bişey anlamayız:queen:

kanka dürüm biz bundan birer tane alalım kenan nın pistine çıkalım kozlarımızı orda paylaşalım sana düello teklif ediyorum:pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
neyse ben kaçar... uyku moduna girmem gerek....:cherry: arkamdan atış serbest nasıl olsa sabah ben doldururum...:flower: şimdi güzel bi rüya çekeyim...
ybr topiğine bak ya , apaçilerin eline kaldı....:pr: ulem eskiden böylemiydi.... pehhh pehhhh ...:farao: Ahmet N. tosbası bile buralara takılıyo... sizin yüzünüzden
besmelesiz girme yatağa cünubet:) sona kamyon devrilmesın:)

F54

kanka bak işine beğenmiyorsan gelme :jocolor:
biz kankamla takılırız hadi sen sütünü iç:queen:

ama sen durmuşun bu fotoğrafını görmeden uyuma bence:pl:
apache kankam amma his yapmış angaralı olduğu her halinden belli len durmuş fazla hız yapma ilerde radar var:queen:

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

evet beyler koray ı sütünü içerken yakaladım:queen:
resimdeki bayan da süt annesi:pl:

hjahahahahahah :queen: tam resmini koymuşun kanka..
ahmet abinin konuya giydirdim kanka.. oraya bi göz atarsın ben kaçtım :bounce:

F54

evet beyler zıppır muhabirimiz bu seferde koray ın yatak odasını sızmış ahanda canlı yayın:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
koray otobanda 125 yaparken radara girmiş pelùş:)

yuh beya gülmekten gözümden yaş geldi gülmekten yazamadım nereden buluyorsun bu resimleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
:):) aynen öyle uçuyorum sanıyor da acaba onun motor 80i geçmiş mi hiç:) ybrnın dili olsa da anlatsa korayın foyalarını :) hero puch sürüyor sanki mübarek arkalarda arkalarda dolaniyo:) bide ben 600rr parçaladim diyo..önemli olan parçalamadan sürmek patates koray:) hazır gitmişken atayım arkasından biraz:) olum sen 600rr ı da 80le mi sürüyordun sol şeritten :):) teker falan hak getire tabi:)

kanka beygir etide enmez ki bari sucuk yaptırsak barahat falan bişey anlamayız:queen:

kanka dürüm biz bundan birer tane alalım kenan nın pistine çıkalım kozlarımızı orda paylaşalım sana düello teklif ediyorum:pl:

[url]http://f1205.hizliresim.com/x/1/55rkz.jpg[/url]

Arkadaşlar lütfen süpermoto fotoğrafları paylaşmayalım :salut:
Süpermoto aşkımı depreştirmeyin lütfen :queen:

Yalnız her şey güzelde o jantlar olmamış yaaa, süpermoto dediğin tel jantlı olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
koray bu gece rüyasında teker yapar, 80i geçer, stoppie falan yapar:) patates yahu o anca motoru silsin parlatsın:) rüyasında bile silip parlatiyordur allah bilir :):)

F54

yuh beya gülmekten gözümden yaş geldi gülmekten yazamadım nereden buluyorsun bu resimleri
aga ben aslen enduro cross süpermoto takılıyorum:thumleft:
motosiklet nete öylesine takılıyorum yani:queen:
yani biraz parayı bulursam o zaman cadde motoru işlerini bırakıp dağlara vuracağım kendimi oralarda kendi kendime yarışacağım trafikte gezmekten artık sıkılmaya başladım
bu resimleride endro com diye bi yerden buluyorum profil resmimden anşılmıyormu hard cross çu oldğum:pl:

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

koray bu gece rüyasında teker yapar, 80i geçer, stoppie falan yapar:) patates yahu o anca motoru silsin parlatsın:) rüyasında bile silip parlatiyordur allah bilir :):)
kanka sen birde bunu bi gün eşme de patates çuvalı gibi yıkıldığını görseydin altına işerdin gülmekten adam yerinden kalkmadan motoru kaldırın çizildimi aman toz olmuş diye başladı ağlamaya:queen:

evet behçet haklısın fakat adamlar güzel kombin yapmışlar motora:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
pelùş ben de hardcore kuryeyim ne olmuş yani:) ulen 2 arabanın arasından geçerken 4ten 3e cekip uzayıp gitmenın keyfi neyde var be:) öpüldunuz allah rahatlık versin..ben yarın sabah kız çocuğu koraya biraz daha salça olayım:)

ahahaha :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Neşeniz bol olsun. Koray abide de amma sabır varmış ha :queen:

F54

kanka mı birde böyle motor yıkarken yakalamıştım gülmekten yerlere yattım o gün:queen:

[/u

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

ahahaha :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Neşeniz bol olsun. Koray abide de amma sabır varmış ha :queen:
abicim zaten benim muhabbete dayanamayan kaçıyor kime yüklendiysem iyi geceler diyo:queen:

behçet bak bakalım bu nasıl beğenecekmisin?

[url=http://bit.ly/c25MCx]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar