Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) abi etiket oluyorsun gittiğin heryerde zaten :) sen yeni ne yaptın motora?

ben motorun yan çantalarının kenarlarına içten lazer takacağım, bir buton da elimin altında olacak. motor bu araya girer mi girmez mi diye düşünmekten sıkıldım.

gerçi daha kafayı söküp yeni tesisata izolasyon yapmadım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
sürpriz mi yapıcan ihtiyar? ne yaptın söyle iste bugece yarısından sonra benım net paketi doluyor giremeyebilirim nete

Malatya kayısısıyla ünlü bir şehir. senede 300 milyon dolar para giriyormuş güya. neyse kayısı ağaçları çiçek açtı; geçen Elazığ'a gittiğimde çekmiştim arkadaşlar.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150733340121382&saved

videonun linkini ilgili yere yazıyorum ama hatalı oluyor. arkadaş şuraya videoyu ekleyemedim yaa, millet nasıl yapıyor?

Son düzenleme:
Şenol bey ve herkese selamlar.
1350 sayfa taradım ve bulamadım :(
ghostcorc Bey; arkadaşınızla birlikte balkonda yaptığınız uzun ön cam
imalatı fotolarını bulamadım. Bulduklarım da imageshack.us
403 forbidden yazıyor ve açılmıyor.Daha önce görmüştüm ama
bulamıyorum. Mümkünse tekrar yayınlarmısınız. TEŞEKKÜRLER.

F54

f54 ten mavi kuşa:pl:
daha önceki ybr lerde uzun cam varmıydı varsa nerden temin edildi rialli deki lısa camdan var ama iş görmüyor:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dürümden pelùşa :):) napıyon pelùş? uzun cam sahibinden de var kuşum:) ihtiyar ısıtıp ısıtıp büktü şekillendirdi..

f54 ten mavi kuşa:pl:
daha önceki ybr lerde uzun cam varmıydı varsa nerden temin edildi rialli deki lısa camdan var ama iş görmüyor:farao:
Şenol beyin esd.deki uzun camdan bahsediyorum. Aramaktan gözlerim yoruldu.
Ya da pm.den de gönderebilirsiniz..
Şenol abi uyumuş arkadaşlar..

F54

dürümden pelùşa :):) napıyon pelùş? uzun cam sahibinden de var kuşum:) ihtiyar ısıtıp ısıtıp büktü şekillendirdi..
ulen ekmek arası benim far camı aslında kısa geliyor daha uzun istiyorum ama bir allahın kulu yardım edecek ti oda ta istanbulda oraya git gel masraf çok olacağı için kendiim birşeyler yapmak istedim ama oda olmadı

---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etk...nya-turu-gustavo-cieslar-and-elke-pahl-3.html

kanka aha bu camı istiyorum sebebi ise çok şekill:thumleft:

18bin bana göre az bi km bir takım lastik en az 20 25bin gidebilecek kadar sağlam olmalı..cstleri bile 25binden önce değiştirmemeyı düşünüyorum ama yoldakı tüm çivi vida ne varsa batıyor ön lastiğe akıllı vida girmiş bu yüzden irc alıp takıcam dişli ve kalın olduğu için hem zırt pırt patlamaz hem de uzun ömürlü olur

lastık 18 bın yapdı ama senesı gecdı. asıl sorunda orda.

adszffu.jpg

Ybr 125 esd için bu egzostan nerden bulabilirim arkadaşlar ??

Evet arkadaşlar geçen imalat videosunu verdiğim kawasaki ninjanın bugünde 1-4-2012 IMOLA grand prixteki yarışını veriyorum izlemeyenler için!!! ama gaza gelipte motora atlamayın ha http://www.youtube.com/watch?v=wrP1rTqbz2k&feature=related

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

Şenol beyin esd.deki uzun camdan bahsediyorum. Aramaktan gözlerim yoruldu.
Ya da pm.den de gönderebilirsiniz..
Şenol abi uyumuş arkadaşlar..
tamamda insan bi mesaj atar dimi o kadar vakit harcamışın yeni resim atabilmek için eskilerini silmem gerekiyordu image shack in kapasitesi 500 resimmiş yada para ödemem gerekiyordu bende çareyi silmekte buldum atayım hemen

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

ghost'tan dürüme ghost'tan dürüme cevap ver dürüm tamam ckısk.:queen:yanlız senin bilmediğin dünkü gezide poyrazda yeni biyer keşfettim manzara harika gerçi arkadaşlar götürdü beni bide whisky almışlar J&B yanınada bol çikolata ve cocacola :queen: anladın sen onu

Forumdan Uzaklaştırıldı
sıcakta viski bozar abi delikanlı adamı maymun eder :) ayrıca rakı sodayla vodka enerji ile viski sek içilir yahu kakakola da neymiş peh amele derler adama valla :) ben artık ağzıma sürmüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar