Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir iki ufak şeyyyy.:cherry:abi etiket oluyorsun gittiğin heryerde zaten
sen yeni ne yaptın motora?
ya bişiyok biriiki yazı yazdım falansürpriz mi yapıcan ihtiyar? ne yaptın söyle iste bugece yarısından sonra benım net paketi doluyor giremeyebilirim nete
Şenol beyin esd.deki uzun camdan bahsediyorum. Aramaktan gözlerim yoruldu.f54 ten mavi kuşal:
daha önceki ybr lerde uzun cam varmıydı varsa nerden temin edildi rialli deki lısa camdan var ama iş görmüyor:farao:
ulen ekmek arası benim far camı aslında kısa geliyor daha uzun istiyorum ama bir allahın kulu yardım edecek ti oda ta istanbulda oraya git gel masraf çok olacağı için kendiim birşeyler yapmak istedim ama oda olmadıdürümden pelùşanapıyon pelùş? uzun cam sahibinden de var kuşum
ihtiyar ısıtıp ısıtıp büktü şekillendirdi..
18bin bana göre az bi km bir takım lastik en az 20 25bin gidebilecek kadar sağlam olmalı..cstleri bile 25binden önce değiştirmemeyı düşünüyorum ama yoldakı tüm çivi vida ne varsa batıyor ön lastiğe akıllı vida girmiş bu yüzden irc alıp takıcam dişli ve kalın olduğu için hem zırt pırt patlamaz hem de uzun ömürlü olur
http://img16.imageshack.us/img16/7229/adszffu.jpg
Ybr 125 esd için bu egzostan nerden bulabilirim arkadaşlar ??
tamamda insan bi mesaj atar dimi o kadar vakit harcamışın yeni resim atabilmek için eskilerini silmem gerekiyordu image shack in kapasitesi 500 resimmiş yada para ödemem gerekiyordu bende çareyi silmekte buldum atayım hemenŞenol beyin esd.deki uzun camdan bahsediyorum. Aramaktan gözlerim yoruldu.
Ya da pm.den de gönderebilirsiniz..
Şenol abi uyumuş arkadaşlar..