ARKADAŞLAR benim için önemli bir sorun var.Motorumda sağ ayağımızı koyduğumuz lastik ve sağ elcikte yırtık var.Orijinalini internetten bulabilir miyim? ne yapmalıyım?
kanka vallahi rota çok şenol abi nere derse oraya gideriz sen varmısın... inşallah bizim hafta sonu üretim olmaz....koray panpa bu hafta nereye rota![]()
buralarda yok ya internette falan yok mu? ya da yamaha servisini arasak kargolasalar? vs.sizin oralarda yamaha servisi varsa oradan alabilirsin
ben kurye motoru almam aga
bakarız kanka satılırsa zaten araştırmalara başlayacağım kısmet yani![]()
saol durmuş belki de başka model alırım suzuki an 125 te alabilirim
sana da günaydın abi ben alanyadayım ıspartaya doğru sürecem motoru git gel 500 yaparım artık :cherry:
hayrola arkadaş ne işin var Isparta da, pazar günü parçalı bulutlu gözüküyor burası, ama yinede belli olmuyor.
bu hafta sonu bensize misafirim misafir umduğunu değil bulduğunu yer rota sizde ben karışmam siz buraya gelirken ben size şurayamı gidelim burayamı gidelim dedimmi ben karışmam aga plan program sizde ben uyar oğlu...kanka vallahi rota çok şenol abi nere derse oraya gideriz sen varmısın... inşallah bizim hafta sonu üretim olmaz....
bu hafta sonu bensize misafirim misafir umduğunu değil bulduğunu yer rota sizde ben karışmam siz buraya gelirken ben size şurayamı gidelim burayamı gidelim dedimmi ben karışmam aga plan program sizde ben uyar oğlu...
sana da günaydın abi ben alanyadayım ıspartaya doğru sürecem motoru git gel 500 yaparım artık :cherry:
hayrola arkadaş ne işin var Isparta da, pazar günü parçalı bulutlu gözüküyor burası, ama yinede belli olmuyor.
hem gezme babında hemde 2 arkadaş var onları göreceğim her hafta boş durmuyorum bir yerlere gidiyorum boş durmak olmaz
korayve fatih abilerim size bir soru soracağım ahmet abinin sym si vardı sym nin çekişi gidişi yakıtı ybr ye göre nasıl siz biliyorsunuzda size sorayım dedim.
Arkadaşlar iki gün önce bahsetmiştim iki tane motora bakmaya gideceğim diye,
1.si 2011 7800km de füme gayet iyi ufak tefek çizikleri var egsozunda manetlerde filan , tek sorun deponun tam üzerinde derin bir çizik var!
yanında kask mont eldiven ve dizlikte var en son 3450 olur dedi
2. ise 2010 4600 kmde idi ama pek inandırıcı gelmesi çünkü arkada teker bitmiş değiştirilmiş, ön tekerde bitmek üzere amortisörler de paslanmalar vardı, egsoz ezik depo yanı kapakları kırık,
usta her hafta bakım yaptığını söyledi :silent: ama arka tekerin ters takıldığının farkında değil![]()
kısaca 3400 den direk 3250 ye düştü sonra 3150 ye pazarlık bile etmeden yani ikincisi hiç hoşuma gitmedi.
1.si hala aklımda ama şu çizik depo işini nasıl halledebiliriz :silent:
beyler benim kara şimşeği satışa koydum en son çare bu gibi geldi eğer istediğim fiyata satarsam ya ybr yada apache ile alemlere akacağım ama bundan sonra siyah motor almayacağım gerekşrse yaya gezerim ama siyah almam:jocolor:
2. el alıyoruz sonuçtaufak tekef çizikleri görmezden gelirsen senin için rahat eder
tankpad falan kullanabilirsin. pasta cila olayına girebilirsin. yine de olmadı koy rahman gelsin
tabii bu benim fikrim
![]()
İlanı var midur?
---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:23 ----------
Tabiki 2.ye göre sıfır gibi :queen: parayı denkleştirim alacağım inşallah.
Yalnız bu motorun standart kullanım devri 6 7 bin gibi çünkü sonra çok bağırıyor yavvvale: