Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iznik kaç km lan panpiş? çok uzak değil mi kanka? benim evden şenol abi 45 km:) izmit 150 km:) iznik kaç km moruk:) aslında karamürsele gitmek istiyorum:):)

ön dişliyi 15 yaparsan bağırma kesiliyor bilgine !

Evet güzel fikir :cat: Koruma demirinden sonra yapacağım ilk iş olsun :cherry:

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

sen böyle düşünüyosan aynaları falan da sökersin şimdi :)

:queen: Yok kesinlikle, öyle bir potansiyelim olsaydı, tüm korumalarımı motordan önce almazdım :queen:
Trafikte çok dikkatliyimdir, benim kadar sağı solu aynaları kontrol eden kimse yoktur herhalde :mrgreen:

yeleklerdeki isimliklerle ilgili bilgi gelmedi kimse ya okumuyo yada tınmıyo madem öyle bende bundan sonra tınmam yada okumam bilginize !

vermedilermi sana yelek hemen küçük emraha bağlıyosun haaa "benim yeleğim hiç olmadı abii"ya ciddi soruyorum yeleği olupta kaçtane isimliği olduğunu söylemeyenin tekeri patlasın emi.hadi bakalım şimdide cevap vermeyinde göreyim nihahahahaha

F54

İlanı var midur? :)

---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:23 ----------

Tabiki 2.ye göre sıfır gibi :queen: parayı denkleştirim alacağım inşallah.

Yalnız bu motorun standart kullanım devri 6 7 bin gibi çünkü sonra çok bağırıyor yavvv :pale:
behçet sana ilanı veriyorum istersen incele o baktığın motorlar gibi ufak tefek mide bulandıran sorunları yok...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ruhsat-sahibinden-temiz-ybr-79191827/detay

fatihim bir defa kullandım ve çekişi ybr den güzel ama biraz titreşim var yakıt olarakta pek farkı yoktur

Son düzenleme:
arkadaşlar burdurdan sandıklıya gitmeyi düşünüyorum cuma gece 10:30 gibi ilk uzun(kısa ama uzun) yol deneyimim olacak.hava durumu açısından ya da başka açılardan gitmemi önerir misiniz?

HUN

http://f1203.hizliresim.com/v/q/3rcm2.jpg ; ;;;http://f1203.hizliresim.com/v/q/3rcwh.jpg
Evvet arkadaşlar cbf 150 ye var bize yok mu dedik ybr 125 esd mize mercedes den çıkma d2s mercek ve xenon taktık. Far hizalaması ve ışık dağılımı mükemmele yakın oldu Far tasını motsiklet fuarında 50 tl ye mercek h4 ü d2s e çevirici fiş d2s xenon ampul ve asıl önemli olan işçilik(bir arkadaşımızın uzmanlıuk alanı) 100 tl xenon balast 120 tl olarak yamulduk.Değdimi bence çok farklı oldu.

ya millet bişey soracağım bu yelekleri aldık ya yelekle gelen isimlikler iki tane miydi bir tane miydi yani bir yeleğe iki isimlikmi verildi yoksa tekmi sanki fuarda ikitane verildi diye hatırlıyorum ivedi cevap!

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

alooo ben geldim diye dut yemiş bülbüle döndünüz kimse yelek almadımı burada ya ....

ben yelek almadım ama konuyu takip ederken yelek başına 1 isimlik diye biliyorum.

sanki bizde makine varda bi işe yarıyo gezecek adam yok yatıyo kapının önünde bi beykoz yapıyorum geliyorum oturuyorum bilgisayarın başına,şöyle benim gibi çatlak birini bulamadım kapıya dayanıp yürü şuraya gidiyoruz diyecek birini:queen:

F54

şenol abi aslında sana ekürü bi çatlak var ama patates soymaktan vakit bulamıyor:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar