Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi 2 yıl 30bin km garantisi var ve alt motoru garantiden çıkarmamayi düşünüyorum biraz da sert kullanıyorum ben yüksek kilometrelerde sorun yaratmaz insallah ama yinede servise gidicem yarın bakıma

burada aramamotoru şenol var söyle derdini bul çaresini:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

abi 2 yıl 30bin km garantisi var ve alt motoru garantiden çıkarmamayi düşünüyorum biraz da sert kullanıyorum ben yüksek kilometrelerde sorun yaratmaz insallah ama yinede servise gidicem yarın bakıma
alt motormu senin üstedemi motor var allah allah ?????????????:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

arkadaşlar 2011 ekim ayında alınmış bi ybr var.3100 KM DE .Kaç paraya satabilirim? İnternete koyacağımda ? değeri nedir :) SAYGILAR BİR DE 2011 mi yoksa 2012 mi sayılır
bunlarda var
1UYGUN TİCARET
PİRİMEHMET MAH.MATBAALAR CAD.NO:36
ISPARTA
Telefon 0 246 218 65 84

Uzaklık: 23,45 km

Gideceğiniz yer
Bayi detay

2NEBİOĞULLARI MOT.ARÇ.İNŞ.TUR.
ETİLER MAH.KIZILIRMAK CAD.NO:51
ANTALYA
Telefon 0 242 322 92 93
http://www.yamaha-motor.eu/tr/deale...x=0&qs=burdur&prod=null&gmap=true&search=true

dün akşan çarşıyı pazara çevirdiler:p
görünüş olarak güzel ama kullanış olarak güzel değildir sanırım

Sevinmek için sevseydik Renklerimiz Arasına SArıyıda koyardık

kullanış olarak aslında normalden daha iyi dönüşler felan daha iyi yatıyor ama ön freni kullanınca sakata geliyo

arkadaşlar motor 200 km yeni geldi yolda giderken gaz verip gazı kıstığımda motordan çıt çıt gibi anormal ses geliyor bu normal mi sizce yoksa servise götürim mi?

ulem ekmek döner; alt motor ne demek...
bu ybr nin altı üstü yanı arkası hep motor mu ?:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet korayım benimkınin altı da motor üstü de motor..sıradaki parça da alemin bir numaralı motoruna gelsin :)

s.a. günaydın ybrci abilerim nasılsınız bakalım

s.a gençlik .. ben yokken buralarda dut yemiş bülbüle dönmüşünüz :p
ekmek arası yine ne peşindesin karbon marbon :cherry:
şenol abi yine yok ortalıkta.. :sunny:
çinli fatih bu siteye ilk üye olduğundan beri benzin sarfiyatını konuşur :pr:
salkano parayı buldu motoru değiştiriyor.. :cherry:
bi ben yetim kaldım buralarda.. fabrikadaki makinalarla kavga ediyorum :queen:

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:07 ----------

Kankiler; ben bugün oto boyacısı ile anlaştım ,maşaları boyuyacak.. :cherry:
Ben motoru götürmek istemiyorum çünkü orada hem yeri yok hemde sürekli bi sağa bi sola kaydıracaklar..:salut:
Motorda 1 gün kalacakmış.. Acaba maşaları söküp götürme şansım yok mu? Eğer böyle bi imkan olursa benim için çok güzel olacak..
Maşaları nasıl sökebilirm? Bu günkü ev ödeviniz bu hadin çalışın bakim :p

koray abi motoru satsam bile şuan motor almayacağım para yok gerçekten alırsa zaten patrona aldıracağım kredi kartına belli olmaz gider tekrar salcano alabilirim :)

İyi geceler ustalar.km saatim çalışmıyor.Kısacası km telim kopmuş.Rialliden baktım ybr için bulamadım.Başka markadan uyumlu olanlar varmı bildiğiniz veya internette site linki atabilecek olan varsa sevinirim.

kardeş riallide varmış senin istediğin

http://www.rialli.com/urunler/yamah...__rialli-tel-kilometre-komple-125-ybr-ms2805/

Forumdan Uzaklaştırıldı
aleykum selam fatihim..koray abine bak hastayım bu pozuna:) sanki dünya turuna çıkıcak gibi duruyo :) img20.resimup.net/di/6SD4.jpg

F54

iyi hadi sana hayırlı işler kanka.. ben iyi bir pateteshaneci oldum..
bilirim kanka bitmez.. 10 yıldır bitmedi çünki....... :queen:
senden zaten olsa olsa ya patateshaneci olur yada bi caçık olmaz ki:queen:

beyler günaydın:)
benim apache kankam nerde bakalım:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
polislerın power ledli kırmızı mavi patpatları var onların beyazını alıcam hem gündüz farı yapayım diyorum hemde emniyet şeridinden ya da aralardan giderken çakarlı olarak yakarım hem dikkat çeker diyorum image5.sahibinden.com/photos/89/96/82/13899682_uz3.jpg

Günaydın yibiar tayfa .
2 gün önce ehliyetimi almak için trafiğe giderken ekipler tarafından durdurulup ehliyetsizlikten ceza yedim bugün sahile tavuk dürüm yemeye giderken benle aynı andan lambadan kalkan 3 motorluyu ( 2 si kasklı biri kasksız aynasız apaçi ) durdurdu bana geç geç yaptı üstelik dün ehliyetimi cebime koymuştum,çok koydu bana dostlar çok :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar