Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

s.a. millet geldim suya gideyim dedim bu gün baktım dışarsı iyi bidonları aldım bide dışarı çıktımki kar yağıyor ben nezaman motorum örtüsünü açayım desem ya yağmur ya kar yağmaya başlıyo kafayı yiyicam ya hava günlük güneşlik hazırlanıyorum çıkıyorum dışarı örtüyü açıyorum biriki damlıyo bişi olmaz diyorum motoru çalıştırıyorum örtüyü zor kapatıyorum anlayın yani bendemi bişey var zamanlamam mı kötü çözemedim

selamun aleykum ağalar..koray giderken milleti de yanında götürüyon valla moruk modlar ybr topiğini komple aforoz edecek senin yüzünden :) senin iş ne oldu bu arada?

Aynen öyle kanka :)
Benim işe gelince , benden sultan of dance ye üyemisin onlar gibim kıvırabilirmisin diye sordular bende yok dedim.. :cherry:
Frito Lay e devam kanka pazartesi bu beden iş başı yapar artıkın :queen:

beyler iyi günler
bugün handikap koray yüzünden ceza yedik sevgili modaretörden:santa:
MT yönetiminden bir uyarı aldınız
Sayın F54,

Motosiklet.net forum kurallarına uymadığınız tespit edilmiş olup aşağıdaki
sebepten dolayı ceza puanı almış bulunmaktasınız.

Ceza sebebi:
-------
Çoklu üyelik ihlalleri forumuna konuda adı geçenler dışında yorum yapılması yasaktır.

-------

Lütfen forum kurallarını dikkatlice tekrar okuyunuz.
Herşey herkesin katılabileceği daha kaliteli bir forum için.

Saygılar,
Motosiklet.net Forum

aynı cezadan ben de yedim; "onlar reel hayatta süreki buluşuyor, aynı bilgisayardan girmeleri doğal" gibi bir şey yazmıştım. demek ki ben de sakarya mtdenim :cherry:

Biraz araştırdım 2004 modeller 13 hp 2005 ve sonrası avrupa emisyon normları nedeniyle 10 hp düşürülmüş :silent:

Trafikte bitmemiş 2004 lerden uzak durmak lazım o halde +3hp farkedilir ybr için :)

aradaki mekanik farkı iptal etsek ne olur acaba?

kanka bi tarafına kına yak yaz da geliyor herkez görür yani:queen:
senin için çoklu üyelik uyarısı vardı bende ona yorum yaptım o sebeten dolayı ceza yedik:farao:
hiç demokratik bi site değil:farao:

Benle fazla uğraşırsan böyle olur.. :p
Zincir gibiyiz mübarek , bizim tayfa komple sarı kart gördü :queen:

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

s.a. millet geldim suya gideyim dedim bu gün baktım dışarsı iyi bidonları aldım bide dışarı çıktımki kar yağıyor ben nezaman motorum örtüsünü açayım desem ya yağmur ya kar yağmaya başlıyo kafayı yiyicam ya hava günlük güneşlik hazırlanıyorum çıkıyorum dışarı örtüyü açıyorum biriki damlıyo bişi olmaz diyorum motoru çalıştırıyorum örtüyü zor kapatıyorum anlayın yani bendemi bişey var zamanlamam mı kötü çözemedim

Abi sabret pazartesinden itibaren havalar düzeliyor.. Ondan sonra her istediğin zaman gönlünce binersin :cherry:

abi, yağmurda sürmek daha eğlenceli oluyor. karda sürmek de o kadar sorun değil. ancak hava -5 derece olunca o karın altı buz tutunca sürmek zor oluyor. ama imkansız değil :)

abi, yağmurda sürmek daha eğlenceli oluyor. karda sürmek de o kadar sorun değil. ancak hava -5 derece olunca o karın altı buz tutunca sürmek zor oluyor. ama imkansız değil :)

şenol abi artık yağmuda karda sürmez motoru.. Çünkü motoru paslandı.. Hain tuzlar motoru eritti.. :cherry:

inceleyin bakalım şimdide taktım kafaya arka jantı çıkarıp başka motorum disk takılabileninden alıp arkaya disk fren takacağım :)http://www.motosiklet.net/forum/mot...ntuler-fuar-fotolari-burayaa.html#post2595172

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

http://hizliresimyukle.com/showpic-198310/21.jpg bak alet bu işte ha bide niye boyadım eksozu her türlü havada binebilmek için boyaması zor değil sadece vakit alıyor :thumleft:

inceleyin bakalım şimdide taktım kafaya arka jantı çıkarıp başka motorum disk takılabileninden alıp arkaya disk fren takacağım :)http://www.motosiklet.net/forum/mot...ntuler-fuar-fotolari-burayaa.html#post2595172

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

http://hizliresimyukle.com/showpic-198310/21.jpg bak alet bu işte ha bide niye boyadım eksozu her türlü havada binebilmek için boyaması zor değil sadece vakit alıyor :thumleft:

süper bi düşünce abi ..
ama çok ince eleyip sık dokuman lazım.. bakalım nasıl olacak:cherry:

ulan kıçıkırık bisanda bile arkada disk fren varya http://hizliresimyukle.com/showpic-198314/24.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

fuarda bunları çok iyi incelemem lazım arkada disk varve bizimkine uygun gib gözüküyor zaten jant disk sorundeğil ayak frenini merkeze uygun hale getirebilmek önemli yani bastığında çalışacak fren http://hizliresimyukle.com/showpic-198318/26.jpg

çok sağlam düşünmen lazım.. bizim tarz motorların arka disk frenlerinin fotolarını çek abi..
sonra bilgisayar başında arge çalışmalarına başla.. istersen sitede de profesyonel yardım al..Bu işi bilen program kullanan çok arkdaş var sitede

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gençler napıyonuz? Dürümdöner kardeşiniz bugün itibarıyle işe başladı bu satırları iş yerinden yazıyorum istanbulun en sıkı kuryesi oldum :) ne şanssa evden çıkmadan önce pırıl pırıl hava vardı ben tükana geldim bismillah dedim başladım kar rüzgar tipi de başladı :(

Gençler napıyonuz? Dürümdöner kardeşiniz bugün itibarıyle işe başladı bu satırları iş yerinden yazıyorum istanbulun en sıkı kuryesi oldum :) ne şanssa evden çıkmadan önce pırıl pırıl hava vardı ben tükana geldim bismillah dedim başladım kar rüzgar tipi de başladı :(

hayırlı olsun kardeşim..
ne kuryesi bu ... ne iş yapıyorsun motorun ne marka.. ücret seni tatmin ediyor mu.. yoksa geçici mi işe girdin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YaMaHa YBR motorun kralı kanka..tekstil işi numune mal transferi..ağır yük yok vakit sıkıntısı yok..geçici iş moruk xt 660 x alacam onun için çalışıyorum benim motoru verip..ücret güzel yaptığın iş ve yola göre gayet net..

İyi bakalım kanka hakkında hayırlısı..
sen memnunsan gerisi hikaye.. motorun kralı ha sizinkiler.. vayyy :cherry:

arkadaşlar slmlar.. aranıza yeni katıldım.. 2009 ybr 125 city aldım.. ancak orjinal lastikleri takılı üzerinde michelin sporty almak istiyorum.. internette 200 TL den aşağı bulamadım..daha uygun fiyat alabileceğim istanbul avrupa yakası tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? tşk..

arkadaşlar slmlar.. aranıza yeni katıldım.. 2009 ybr 125 city aldım.. ancak orjinal lastikleri takılı üzerinde michelin sporty almak istiyorum.. internette 200 TL den aşağı bulamadım..daha uygun fiyat alabileceğim istanbul avrupa yakası tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? tşk..

hoşgeldin kardeşim..apaçi durmuş şimdi sorunu görünce cevap verir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar