Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insallah..ama döneri bursa da künefeyi sizin orada yeriz..

verdiğin linklerdeki lastikler büyük motorlar için bizim lastikler 90/90/18 arka

ve 2,75/18 ön bu ölçülere dikkar etmen lazım bir fiyatıda 100 tl yi geçmeyecek buda iki üzerinde bir fiyatsa

ya kazık yada büyük motor lastiği

bize göre metzeler yok...en iyisi alacaksan michelen alacaksın..başka lastiğe

bakmana gerek yok :)

Koray bey lütfen arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim,bize göre metzeler yok diye;

kim hangil lastiği alıp takmak istiyorsa alabilir ...

Arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum ama ben ybr'ye illaki dişli lastik takmak istiyorum işte bu noktada bana; Ön (2.75-18M/C (42P)) ve arka lastik (90/90-18M/C (57P)) için önerileriniz ne olur ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
en.m.wikipedia.org/wiki/Doner_kebab

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum ama ben ybr'ye illaki dişli lastik takmak istiyorum işte bu noktada bana; Ön (2.75-18M/C (42P)) ve arka lastik (90/90-18M/C (57P)) için önerileriniz ne olur ?
ucuz birşey istiyorsan swallow markasını tercih edebilirsin..ben geçen yıl salcano wolf kullandım bi kıs arkaya swallow takarak asfaltta titretiyor ama

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

mybikeshop.wordpress.com/2010/06/29/swallow-motorcycles-tires/ bu 2 tabloyu bi kontrol et istersen ymhybr125 arkadaşım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

yav aç karna döner muhabbeti yapmayın :(

sayko, maxi dostumuzu alıp bi dürüme götür ben izmit üzerinden pişmaniye alıp geliyorum acıkmış adam yahu.. :bestmt:

Son düzenleme:
Döner candır yahu 3 öğün yesem yok demem o kadar severim :flower:

@maxi 97 ciddi anlamda buranın dönerini künefesini tatmadan diğer tarafa gitme :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aleykum selam korayim hoş geldin ben yarın ticari araba kiralamaya gidiyorum moruk nasıl yapıcaz?

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

ucuz birşey istiyorsan swallow markasını tercih edebilirsin..ben geçen yıl salcano wolf kullandım bi kıs arkaya swallow takarak asfaltta titretiyor ama

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

mybikeshop.wordpress.com/2010/06/29/swallow-motorcycles-tires/ bu 2 tabloyu bi kontrol et istersen ymhybr125 arkadaşım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

sayko, maxi dostumuzu alıp bi dürüme götür ben izmit üzerinden pişmaniye alıp geliyorum acıkmış adam yahu.. :bestmt:

beklerim Malatya'ya. canı sıkılan, uzun yol yapmak isteyen buyursun gelsin :). 30 haziranda ekşi fest var, ona göre bişeyler ayarlamaya çalışacağım. o sıra istanbul'da olmam lazım.

Döner candır yahu 3 öğün yesem yok demem o kadar severim :flower:

@maxi 97 ciddi anlamda buranın dönerini künefesini tatmadan diğer tarafa gitme :queen:

inşallah, yazın ybr ile tüm güney, batı ve istanbuldan sonra ülkeyi çaprazdan geçip geri dönme planım var :) o sıra tüm forumdaki arkadaşları dolaşmayı düşünüyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne kiralaması kanka anlamadım ki..
yani müsait değilmisin?

kanka ben simdi işsizim ya,yarın ticari taksi kiralamaya gidicem eğer sabahtan hallolursa iş çıkar gelirim..şenol abiyi de artçı alırım olmadı : )

Forumdan Uzaklaştırıldı
5415502162

Forumdan Uzaklaştırıldı

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

beklerim Malatya'ya. canı sıkılan, uzun yol yapmak isteyen buyursun gelsin :). 30 haziranda ekşi fest var, ona göre bişeyler ayarlamaya çalışacağım. o sıra istanbul'da olmam lazım.

inşallah, yazın ybr ile tüm güney, batı ve istanbuldan sonra ülkeyi çaprazdan geçip geri dönme planım var :) o sıra tüm forumdaki arkadaşları dolaşmayı düşünüyorum :)
gel buyur gel ne demek saykodan künefe kap gel ama boş gelme : ))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar