Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şenol abi nerdesin sen yaw.. bu ön cam için malzemeyi nerden kestirdin kaça kestirdin bilgi verebilirmisin bu akşam koraydan senin numarını alıp alo diyecektim ama telefona cevap vermedi handikap koray...
karaköyde tünel var hani tranvay gibi onun çıkışkapısının tam karşısında pleksici var oradan kestirdim 15 tl falan 50X60 ebadında

F54

abi ben oraları bilmem de bende sabah sakaryada birkaç reklamcı adresi aldım hemen gidip kestireceğim zaten bende olan camı kalıp olarak kullanacağım ona göre büküp deleceğimde yuvarlak olduğu için fazlalığı nasıl keseceğim sadece o işi düşünüyorum geri kalan basit yani...

işte bendeki bu yeni camı buna göre büküp deleceğim ama yuvarlama işini nasıl yapacağım neyle nasıl kesilir sadece kafama takılan o kaldı

http://www.rialli.com/urunler/190_y...te-siperlik-ybr-125-mavi-camli-2006-model-ms/

Son düzenleme:
abi ben oraları bilmem de bende sabah sakaryada birkaç reklamcı adresi aldım hemen gidip kestireceğim zaten bende olan camı kalıp olarak kullanacağım ona göre büküp deleceğimde yuvarlak olduğu için fazlalığı nasıl keseceğim sadece o işi düşünüyorum geri kalan basit yani...

işte bendeki bu yeni camı buna göre büküp deleceğim ama yuvarlama işini nasıl yapacağım neyle nasıl kesilir sadece kafama takılan o kaldı

http://www.rialli.com/urunler/190_y...te-siperlik-ybr-125-mavi-camli-2006-model-ms/

gidip cam neden almıyorsun da uğraşıyorsun.. sayın çançinçong.. :cherry:
sen bu işin ehli değilsin.. şenol abi işi biliyor ve yapıyor.. işi berbat edebilirsin..:rendeer:
mezarcılıkta son noktasın :queen:

s.a. günaydın arkadaşlar iyi bir hafta geçirmeniz temennisi ile

fatih abi bende senin gibi yapasım var senin siperlikten var4 bendede sen yap iyi olursa bende yapayım senin yaptığın gibi :)

F54

gidip cam neden almıyorsun da uğraşıyorsun.. sayın çançinçong.. :cherry:
sen bu işin ehli değilsin.. şenol abi işi biliyor ve yapıyor.. işi berbat edebilirsin..:rendeer:
mezarcılıkta son noktasın :queen:
ya koray ybr ye yuvarlak cam nerde var gösterde alalım yani..
ama bende senin gibi para çok değil o yüzden 75 tl vermem giderim 10 tl ye cam alırım evde bükerim takarım 65tl de cebime kalır paşa paşa gezerim..
fatih birkaç güne kadar cam işini hallederim sen merak etme orj gibi olur olmazsa da hiç takmam zaten:cat:

mezarcılık nedir senden öğrendim handikap koray:queen:

Maxi, gösterge lambalarını değiştin ne renk yaptın yoksa yanmıyormuydu da değiştirdin?

beyaz led aldım. her bir lamba 3w, park lambası da 5w çekiyor. toplamda 17w eder. bunları ledlerle değiştirerek elektrikten tasarruf yaparak tesisata bağladığım diğer parçalara elektrik sağladım. hem aküyü hem statörü fazla zorlamadan istediğim değişiklikleri yapmış oldum. arka stop lambasını da ilk fırsatta led yapacağım.

xenonu direk + yı aküden alarak mi bağladın dostum yoksa normal ampul soketıne mi bağladın?

kendi hattına bağladım. kablo kalınlığı güzeldi. hesapladım 9-10 ampere kadar kablo dayanır zaten. kendi rölesi olduğundan eski motorda xenonda kullandığım rölem de boşa çıktı :). yalnız aküm çok dandik. hemen boşalıyor. elazığ harput motor'a selam olsun, 50 lira verdik bi de:pr:

hoparlörler için kabinle beraber koruma demirine kelepçeyle monteleyeceğim. gidonun üzerine idareten oraya koydum ama oraya bayağı yakıştı, ses yeterli gelirse yerinde kalabilir. şimdi sırada yan çantaları yapmak ve 3 çantaya da stop park sinyal yapmak kaldı. bunları da yaparsam sürekli 5w sinyalle fren çalışınca giden 31w tasarruf yapacağım. böylece tesisata ek yük bindirmeden tasarrufla bağladığım diğer malzemelerin çalışmasını sağlayacağım.

s.a. geldim nihayet koray bendeydi xenon taktık motorlara ama onun işivardı izmite dönmesi gerekiyordu o yüzden üzgünüm resim çekmeye fırsat olmadı bende karanlığa kalmayayım diye çekemedim ama şema çizer telafi ederiz xenonlar manyak yanıyooooo bembeyazasfalt gündüz gibi...:flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

xenonmontaj.png
http://img163.imageshack.us/img163/9827/xenonmontaj.png buda xenon şeması umarım işinize yarar

s.a. geldim nihayet koray bendeydi xenon taktık motorlara ama onun işivardı izmite dönmesi gerekiyordu o yüzden üzgünüm resim çekmeye fırsat olmadı bende karanlığa kalmayayım diye çekemedim ama şema çizer telafi ederiz xenonlar manyak yanıyooooo bembeyazasfalt gündüz gibi...:flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

http://img163.imageshack.us/img163/9827/xenonmontaj.pnghttp://img163.imageshack.us/img163/9827/xenonmontaj.png buda xenon şeması umarım işinize yarar

şenol abi sırrımızı neden veriyosun :p

çok yoruldum önce korayın xenonu yaptık geç kalmasın diye sonra onu bostancıya kadar götürüp yolcu ettim, sonra eve dönüp kendi xenon'umu monte ettim allahtan kısa sürdü ee tecrübe edindik darısı olmayanların başına

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

başka nasıl müşteri kazanacağız ben vereceğim netten siparişi isteyene montaj yapacağım tabii işçilik te alarak yoksa bu motorun borcu bitmeyecek çalışmak lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullanın..ben de dün gece 3ten beri çalışıyorum vah bana motorun görüntüsünü unuttum 2 günde :)

çok yoruldum önce korayın xenonu yaptık geç kalmasın diye sonra onu bostancıya kadar götürüp yolcu ettim, sonra eve dönüp kendi xenon'umu monte ettim allahtan kısa sürdü ee tecrübe edindik darısı olmayanların başına

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

başka nasıl müşteri kazanacağız ben vereceğim netten siparişi isteyene montaj yapacağım tabii işçilik te alarak yoksa bu motorun borcu bitmeyecek çalışmak lazım

şenol abi başka kimse yok heralde... millet xenon taktık diye küstü galiba :p

---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:09 ----------

Şenol abi bizim beyaz ledli park ampulunü buldum işte link...

http://www.hepsiburada.com/Liste/ph....aspx?productId=otm841388&categoryId=20024643

---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

ybr topiğini kapatıyorum..sizin suyunuz iyice ısındı..
sizi piskiletçiler sizi :pl::queen:

piyade er Fatih nerde yaww..
yine çapraza mı gitti ne .... :queen:
yaw bu adama da nöbet yazmayım diyorum ama en alt devre ya tutsun :queen:

hayırlı olsun abi zenonlarınız güle güle kullanın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar