Maxi, gösterge lambalarını değiştin ne renk yaptın yoksa yanmıyormuydu da değiştirdin?
beyaz led aldım. her bir lamba 3w, park lambası da 5w çekiyor. toplamda 17w eder. bunları ledlerle değiştirerek elektrikten tasarruf yaparak tesisata bağladığım diğer parçalara elektrik sağladım. hem aküyü hem statörü fazla zorlamadan istediğim değişiklikleri yapmış oldum. arka stop lambasını da ilk fırsatta led yapacağım.
xenonu direk + yı aküden alarak mi bağladın dostum yoksa normal ampul soketıne mi bağladın?
kendi hattına bağladım. kablo kalınlığı güzeldi. hesapladım 9-10 ampere kadar kablo dayanır zaten. kendi rölesi olduğundan eski motorda xenonda kullandığım rölem de boşa çıktı

. yalnız aküm çok dandik. hemen boşalıyor. elazığ harput motor'a selam olsun, 50 lira verdik bi de

r:
hoparlörler için kabinle beraber koruma demirine kelepçeyle monteleyeceğim. gidonun üzerine idareten oraya koydum ama oraya bayağı yakıştı, ses yeterli gelirse yerinde kalabilir. şimdi sırada yan çantaları yapmak ve 3 çantaya da stop park sinyal yapmak kaldı. bunları da yaparsam sürekli 5w sinyalle fren çalışınca giden 31w tasarruf yapacağım. böylece tesisata ek yük bindirmeden tasarrufla bağladığım diğer malzemelerin çalışmasını sağlayacağım.