ybrm 29 liraya 204 km yaptı. çok yakmış...
dün söylediğim arka yan koruma demirine gidip baktım. cublar için olanların et kalınlığı komikti. ben de 2lik demir boruyla yaptırdım çok güzel oldu.
motor üstünde deneniyor.
arka çantaya bağlantısı için ek demir parça deliniyor.
genişletiliyor.
boyanmadan önce arka bağlantı.
kaynak fazlaları alınıp zımpara atılıyor.
sonrasında boyadık ve taktık. çok güzel ve sağlam oldu. 20 kglık bulaşık deterjanı bidonlarıyla yapacağım yan çanta için plakaya 2şer delik açtırdım. direk oralara vidalayıp yandaki demire de tutturursam çok sağlam olur. denemek için bidonuüzerine koydum.
üst kısmını kestikten sonra başka bir bidonun yan uzun kısmını daha uzun kesip kapak yapacağım. kapakları menteşeyle tutturup asma kilitle kilitleyeceğim.
e tabi öncesinde zımpara atıp plastik astarıyla plastik boya da atacağımdan görüntüsü de güzel olacak. yarın işteyken yapacağım.
kırılan çantayı da pattex ve iran yapıştırıcısıyla yağıştırdım. üstüne parça atmama gerek bile kalmadı. eskisinden sağlam oldu.
eski motordaki mp3çaları da söktüm sonunda. motosiklet şu an motor elektrikçisi ustamın yanında. eski motorumdan çıkan xenon, sisler ve mp3çalar takılacak. birazdan yanına geçip resim çekeceğim.