Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resim yüklemeye bi çare bulabilirsem ben bi kaç güne bal peteği desenli reflektif folyo alıp ondan keser yaparım beğenirsen sana da keseriz bi takım lan ben bu isi seri üretime vursam deli para kazanırım o afilli olanlardan kestir kestir reklamcı lazerınde sat hatta şeritın içine şoförün adını soyadıni kan grubunu bile yazdırırim moruk : )

Bu parçalı şeritlerden beni YBR'de vardı. Çok güzel duruyorlar :p

IJ29.jpg

XKXT.jpg

6DIT.jpg

resim yüklemeye bi çare bulabilirsem ben bi kaç güne bal peteği desenli reflektif folyo alıp ondan keser yaparım beğenirsen sana da keseriz bi takım lan ben bu isi seri üretime vursam deli para kazanırım o afilli olanlardan kestir kestir reklamcı lazerınde sat hatta şeritın içine şoförün adını soyadıni kan grubunu bile yazdırırim moruk : )

http://www.yukle.tc/ bu siteye gir
gözat sekmesine tıkla ve bilgisayarından yükleyeceğin fotoğraf neredeyse seç
sonra yükle sekmesine tıkla.. resim yüklenecektir..
son olarak en üstte forumlar için bölümünde normal boyut yazan linkin tamammını kopyala forumda cevap yazdığın yere yapıştır..

deneme :p

---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:55 ----------

can, mercekli xenon mu var bu motorda

F54

oo cbf çi koray duman ata ata gidiyorsun:queen:
dikkat et sana da arkadan girmesinler:p

Tamam kardeşim işlemler bitince bir konu açarım. Yardımım olursa çekinme sakın hee :rendeer:

tabiki can çekinmem.. motora merceği yerleştirmek için far tasını neyle kesiyorsun ve ne ile sabitliyorsun

---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:09 ----------

ne zaman gidiyorsun...

ilk havaların düzelmesi ile.. şu geçtiğimiz pazar günü gibi bir hava yakaladığım an giderim.. gel sende ayarlayalım.. yoksa şenol abi ile devam.. gelde yolda tokatlayım seni:queen:

tabiki can çekinmem.. motora merceği yerleştirmek için far tasını neyle kesiyorsun ve ne ile sabitliyorsun

2011 YBR'nin farları çıt çıtlımı bilmiyorum. Ben rialliden yan sanayi almıştım, o far camı çıt çıtlıydı.
Çok kolay oldu söküp takması. Far tasını kesmeye gerek kalmıyor. O boşluktan geçiyor bu mercek ve arkadan somunuyla sabitliyorsun.
Çok kolay montajı aslında. Ama far camınız sililkonluysa fırında yada ısı tabancasıyla ısıtıp öyle açmak gerekir.

2011 YBR'nin farları çıt çıtlımı bilmiyorum. Ben rialliden yan sanayi almıştım, o far camı çıt çıtlıydı.
Çok kolay oldu söküp takması. Far tasını kesmeye gerek kalmıyor. O boşluktan geçiyor bu mercek ve arkadan somunuyla sabitliyorsun.
Çok kolay montajı aslında. Ama far camınız sililkonluysa fırında yada ısı tabancasıyla ısıtıp öyle açmak gerekir.

anladım benim far silikonlu.. biraz uzun iş olur.. bakalım orjinal xenon lu far tası çıkarsa ondan alırız

F54

koray sen beni geçemessin abisi bak herkezin içinde yazıp ta beni kızdırma seni koca foruma rezil ederim ben senin gibi motora acıyıp basmamazlık yapmam:jocolor:

tamam tamam ağlama gelir yaparız ok

sen benle geliyon mu abanta yahu...:silent: sabahtan beri cevap vereceksin :cherry:

---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:18 ----------

koray sen beni geçemessin abisi bak herkezin içinde yazıp ta beni kızdırma seni koca foruma rezil ederim ben senin gibi motora acıyıp basmamazlık yapmam:jocolor:

kanka ön dişliyi 15 yapıyorum o yüzden sana el sallarım arkamı dönüp bide fotonu çekerim :queen:

F54

beyler benim arka far ampülü patlamışta onu sökmek için baya bi çaba verdim seleyi bile söktüm acaba daha kısa yoldan bi sökme yolu varmıdır çünkü far camı içe doğru genişlediği için yan plastikler kıralacak diye çok korktum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar